Kaasuautoilijan etumatka

Nappaa itsellesi etumatkaa Palopuron tankkausaseman tarjouksia varten! Jätä meille yhteystietosi, niin kerromme sinulle ensimmäisten joukossa uusista kaasutarjouksistamme ja aseman ajankohtaisista tiedotteista.

Palopuron luomubiokaasun tankkausasema

Haapasaarentie 75, Hyvinkää
Tankkauspiste sijaitsee Knehtilän luomutilan kainalossa Hyvinkään Palopurolla. Asema on auki 24/7 ja siellä maksuvälineinä käyvät suomalaiset pankkikortit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.

Eikö tankkaus onnistunut?

Pirauta päivystyspalveluumme puh. 050 386 3900. Palvelemme 24/7.

Olemme tästä innoissamme!

Viherlannoitusnurmesta sekä hevosen- ja kananlannasta erotettavasta biokaasusta kerätään talteen polttoainetta kaasuautoille ja lämpöä maatilalle sekä leipomoon. Lopuksi mädätysjäännös palautetaan lannoitteeksi pelloille. Näin koko energia- ja ravinnekiertokulku nivoutuu hienosti yhteen.

Meidän biokaasu on luomua!

Kutsumme biokaasuamme luomubiokaasuksi, koska sen raaka-aineena käytetään luomupelloilla viljeltävää viherlannoitusnurmea sekä luomulannoitteksi hyväksyttyä hevosen- ja kananlantaa.

Olemme keskustelleet aiheesta Eviran kanssa. Olemme selvittäneet myös mahdollisuutta sertifioida polttoaineemme luomuksi, mutta valitettavasti tällä hetkellä se ei ole Suomessa mahdollista. Kenties tulevaisuudessa on!