5 askelta - näin helppoa on maalämmön käyttöönotto!

Heinä huuleen ja ota rennosti, sillä maalämpöön siirtyminen on sinulle todellakin näin helppoa. Huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka. Etsimme kotiisi parhaan ratkaisun laajasta valikoimastamme ja toimitamme maalämpöpumpun aina asennettuna. 

1. Varaa meiltä ilmainen lämmitystapa-arvio

Asiantuntijamme arvioi paikan päällä, mikä lämmitysjärjestelmä olisi fiksu valinta kotiinne. Valikoimistamme löytyy tarvittaessa myös muut lämpöpumput. Varaa lämmitystapa-arvio >>

2. Toimenpidelupa ja mitoitus

Haemme puolestasi toimenpideluvan maalämpöä varten kuntasi rakennusval­vonnalta. Mitoitamme maalämpöjärjestelmän valmiiksi kotisi lämmitysenergian ja -tehon tarpeen sekä lämpimän käyttöveden kulutuksen mukaan. Huomioimme myös toiveesi jäähdytystarpeesta kesäpäiviä ajatellen.

4. Toimitus

Toimituksemme on kokonaispaketti, joka sisältää lämpökaivon porauksen, purku- ja asennustyöt sekä tarvittaessa myös viilennyksen. Kyseessä ei ole viikkoja vievä saneeraus, vaan maalämpö on usein käyttövalmiina jo parin ahkeran työpäivän jälkeen.

5. Käyttöopastus

Toimituksen jälkeen opastamme sinut käyttämään järjestelmää huomioiden parhaan asumismukavuuden mahdollisimman pienellä energian kulutuksella. Ja jos kysyttävää ilmenee opastuksen jälkeen, niin neuvomme ilomielin!

Pistetään homma käyntiin!

Varaa lämmitystapa-arvio >>

 

<< Palaa takaisin