5+1 hyvää syytä valita ilmavesilämpöpumppu

Lämpöpumppujen sukuun kuuluva ilmavesilämpöpumppu viettelee kustannustehokkaalla hinnalla käyden kotiin kuin kotiin maaperästä riippumatta. Ilmavesilämpöpumppu sopii sekä remonttikohteisiin että uusiin taloihin lämmityskustannuksia laskemaan. Se on valloittanut monet suomalaissydämet ja suosio kasvaa kiivasti. Jos tämä vaihtoehto viehättää, niin asiantuntijamme huolehtivat koko hommasta. Sinun ei tarvitse muuta kuin potkais­ta projekti käyntiin!

1. Kerää lämpöä ilmasta

Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Ympäristössä olevaa energiaa ei juuri voi käyttää tätä älykkäämmin ja taloudellisemmin hyväksi - ympäri vuoden.

2. Sopii myös pohjavesialueelle

Ilmavesilämpöpumppu ei kaihda pohjavesialueita, kuten maalämpöpumppu. Kallion sijaitseminen liian syvällä tai ahdas tonttikaan ei tuota hankaluuksia, koska ilmavesi­lämpöpumppu ei tarvitse maahan porattavaa lämpökaivoa.

3. Lämmitystaparemontilla kevennät lämmityskustannuksia

Lämmityskustannuksia voit keventää asentamalla ilmavesilämpöpumpun esimerkiksi öljylämmityksen rinnalle. Vanhaa lämmitysjärjestelmää ei tarvitse välttämättä purkaa, vaan sen voi jättää ilmavesilämpöpumpun kaveriksi huippupakkaslukemien varalle.

4. Koko paketti kerralla uudiskohteisiin

Ilmavesilämpöpumpuista löytyy ihanteelliset mallit uudiskohteisiin. Sama järjestelmä huolehtii lämmityksestä, lämpimästä käyttövedestä, viilennyksestä ja sisältää myös lisälämmönlähteen kovimpien pakkasten varalle. 

5. Investointi ei päätä huimaa

Lompakkoa ei tarvitse venyttää äärimmilleen, sillä investointi on edullisempi esim. maalämpöön verrattuna, ollen yleensä 9 000 -12 000  euroa. Hymyn huulille nostaa myös tieto, että remonttikohteissa voi hyödyntää kotitalousvähennystä!

+ Suomen kesä voi yllättää

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa helpotusta kesähelteisiin, sillä se taitaa modernina tyyppinä myös tilojen miellyttävän viilennyksen. Nosta siis jalat sohvalle ja rentoudu.

Varaa maksuton lämmitystapa-arvio

Asiantuntijamme tutustuu kotisi lämmitysratkaisuun ja käy läpi nykyiset ja tulevat lämmitystarpeenne. Lämmitystapa-arvion perusteella saat hyvän käsityksen, miten projektissa olisi fiksua edetä.

Varaa lämmitystapa-arvio >>

 

<< Palaa takaisin