Pohditko lämmitysjärjestelmän vaihtamista?

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.

Pientalot voivat hakea avustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Avustusta myönnetään öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmityksen korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, pois lukien fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät. Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että pientalo on ympärivuotisessa asuinkäytössä.
Kuvassa työmaakypärä
Näin maalämpöpumppu toimii
Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, sillä se on peräisin auringosta. Auringon maaperään, pohjaveteen tai vesistöön lataama energia saadaan pumpattua talteen asukkaiden hyödyksi.
Kuvituskuva
5+1 hyvää syytä valita ilma-vesilämpöpumppu
Lämpöpumppujen sukuun kuuluva ilmavesilämpöpumppu viettelee kustannustehokkaalla hinnalla käyden kotiin kuin kotiin maaperästä riippumatta.
Kuvituskuva
Onko termit hukassa?
Ole hyvä, pieni maalämpösanasto

Rintamamiestalo sai maalämmön

 

Insinööri-ihmisenä halusin ottaa tarkasti selvää eri vaihtoehdoista. Maalämpö vaikutti selkeästi parhaalta ratkaisulta. Potkua riittää kovinakin pakkastalvina kaikkiin lämmitettäviin neliöihin, joita on yhteensä noin kaksisataa.

Pekka Ahola
Onnellinen maalämmöllä lämmittäjä

Lue, kuinka ölylämmitys vaihtui maalämpöön rintamamiestalossa

 

Asiantuntijamme auttaa!

Me hoidamme kaiken ilmaisesta kartoituskäynnistä avaimet käteen -toimitukseen asti. Toiminta-alueemme: Uusimaa, Päijät-Häme ja läntiset osat Kymenlaaksosta.

Timo Aalto

myyntipäällikkö
040 669 1686
timo.aalto@nivos.fi

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
0400 328 229
kari.rissanen@nivos.fi