Luotettava ja pitkäikäinen lämmitysratkaisu kotiisi - rahansäästöä unohtamatta

Kestävä ja luotettava lämpöpumppu on lämmitysmuotona tehokas ja taloudellinen. Alkuinvestoinnin jälkeen lämpöpumppu alkaa pumpata sinulle lämpöä ja säästöjä saman tien.

Vaihtoehtoja on useita: maalämpöpumppu, vesi-ilmalämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu. Lämpöpumpputyypistä riippuen lämpöenergiaa otetaan ulkoilmasta, vedestä, maasta tai kalliosta.

Autamme löytämään tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivimman ratkaisun. Meiltä saat koko paketin: laadukkaat laitteistot, luotettavan asennuksen ja käyttöönotto-opastuksen.

Me hoidamme kaiken ilmaisesta kartoituskäynnistä avaimet käteen -toimitukseen asti Mäntsälässä ja lähialueilla (noin 50 kilometrin säteellä).

Pohditko lämmitysjärjestelmän vaihtamista?

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallis tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin sopivin vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.

Voiko olla helpompaa?

Sinun ei tarvitse huolehtia lämmitysjärjestelmän mitoittamisesta, asentamisesta tai mistään tekniikkaan liittyvästä. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi: suunnittelun, laitteistot, asennuksen ja käyttöopastuksen.

Asennustyöstä kotitalousvähennys

Tiesithän, että lämpöpumppujen asennustyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin!

Pientalot voivat hakea avustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Avustusta myönnetään öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmityksen korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, pois lukien fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät. Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että pientalo on ympärivuotisessa asuinkäytössä.

Rintamamiestalo sai maalämmön

 

Insinööri-ihmisenä halusin ottaa tarkasti selvää eri vaihtoehdoista. Maalämpö vaikutti selkeästi parhaalta ratkaisulta. Potkua riittää kovinakin pakkastalvina kaikkiin lämmitettäviin neliöihin, joita on yhteensä noin kaksisataa.

Pekka Ahola
Onnellinen maalämmöllä lämmittäjä

Lue, kuinka ölylämmitys vaihtui maalämpöön rintamamiestalossa

 

Kuvassa työmaakypärä
Näin maalämpöpumppu toimii
Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, sillä se on peräisin auringosta. Auringon maaperään, pohjaveteen tai vesistöön lataama energia saadaan pumpattua talteen asukkaiden hyödyksi.
Kuvituskuva
5+1 hyvää syytä valita ilma-vesilämpöpumppu
Lämpöpumppujen sukuun kuuluva ilmavesilämpöpumppu viettelee kustannustehokkaalla hinnalla käyden kotiin kuin kotiin maaperästä riippumatta.
Kuvituskuva
Onko termit hukassa?
Ole hyvä, pieni maalämpösanasto

Asiantuntijamme auttaa!

Me hoidamme kaiken ilmaisesta kartoituskäynnistä avaimet käteen -toimitukseen asti Mäntsälässä ja lähialueilla (noin 50 kilometrin säteellä).

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
0400 328 229
kari.rissanen@nivos.fi