Kuvassa on nainen ja kissa

Joustopotilla valjastat lämminvesivaraajasi ekotekoihin

Käytännössä palvelu tekee lämminvesivaraajastasi älykkäämmän: se lämpenee yöllä niinä aikoina, kun sähkönkulutuksessa ei ole ruuhkapiikkejä tai uusiutuvaa energiaa on saatavilla. Onko helpompaa tapaa tehdä ympäristölle hyvää?
Kuvassa nainen lukee tablettia

Arkesi jatkuu niin kuin ennenkin

Sinulla on edelleen lämmintä vettä käytettävissä aivan kuten ennen eikä sähkölaskusi kasva veden lämmitysajankohdan muuttuessa. Osana palvelua saat sovelluksen, jolla voit seurata kodin sähkönkulutusta reaaliaikaisesti vaikka omasta puhelimestasi.

"Suosittelen Joustopottia kaikille, jotka haluavat tehdä arjessa hyviä asioita ympäristön hyväksi ja saada mahdollisuuden seurata sähkönkulutustaan myös etänä."

Aana Vainio, tyytyväinen Joustopotin käyttäjä

Palvelun edut

Kuvituskuva

Voit seurata kotisi energiankulutusta reaaliaikaisesti mobiililaitteestasi

Sovelluksesta näet, miten sähkölaitteiden käyttäminen vaikuttaa kulutukseen. Tiedon perusteella voit muuttaa toimintatapojasi ja vaikuttaa sähkölaskun kokoon.
Kuvituskuva

Lämminvesivaraajasi tekee päivittäisiä ekotekoja huomaamattasi

Joustopotilla tasoitetaan sähkönkulutuksen ja -tuotannon vaihtelua Suomessa ja edistetään uusiutuvan energiantuotannon lisäämistä.
Kuvituskuva

Voit tarvittaessa etäohjata itse lämminvesivaraajaasi

Sovelluksella voit tarvittaessa kytkeä varaajan päälle tai pois ja varmistaa lämpimän käyttöveden riittävyyden suuremmankin porukan saunaillassa.
Kuvassa on Joustopotti-sovellus

Seuraa sähkönkulutusta helposti kännykästä

Tarjoamme Joustopotti-palvelun ilmaiseksi asiakkaillemme, joilla on kanssamme sähkönmyyntisopimus. Palvelusta ei tule sinulle mitään kuluja.
Kuvassa nainen lukee tablettia

Jotta voit hankkia Joustopotti-palvelun, sinulla tulee olla

- Omakotitalo Mäntsälässä tai lähikunnassa
- Käyttövedelle erillinen lämminvesivaraaja
- Aikasähkö
- Nivoksen sähkönmyyntisopimus

Miksi Joustopotti? Näin asiakkaamme vastasivat:

"Haluan tietää, milloin ja kuinka paljon sähköä kuluu”

Näkyvätkö Netflix-maratonit piikkinä sähkönkulutuksessa? Miten varaston lämpötilan lasku vaikuttaa kulutukseen? Joustopotti-sovelluksesta näet sen – reaaliajassa!

"Lämminvesivaraajani tekee päivittäisiä ekotekoja”

Mitä enemmän lämminvesivaraajia on mukana, sitä enemmän on joustovaraa sähkönkulutuksessa ja sitä suurempia ympäristöhyötyjä saadaan aikaan!

"Voin etäohjata lämminvesivaraajaani”

Extempore-saunailta joukkuekavereille? Kytke varaaja päälle Joustopotin sovelluksesta vaikka pelikentän laidalta ja lämmin vesi riittää isollekin porukalle!

Tutustu tarkemmin Joustopottiin

Olemme uusineet taustajärjestelmiämme ja päivittäneet Tasku online-palvelun. Vanhat Tasku online-palvelun tunnukset eivät siirry automaattisesti uuteen online-palveluun, vaan palveluun tulee rekisteröityä uudelleen. Voit rekisteröityä Taskuun uudelleen täällä: https://online.nivos.fi/login.