Rohkeus, avoimuus ja uskallus leimaavat nivosmeininkiä

Me Nivoksella viemme vesi- ja energia-alaa etunojassa eteenpäin. Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin.

Nimemme takana puurtavat nivoslaiset; osaavat ja omistautuneet ammattilaiset maastossa, konehuoneissa, suunnittelupöytien ääressä sekä asiakaspalvelussa. Olemme ihmistemme näköinen yritys. Tapaamme toimia kutsumme nivosmeiningiksi. Kädet meillä on asiakkaiden jokapäiväisessä arjessa ja juuret syvällä, sillä historiamme ulottuu jo yli 90 vuoden päähän.

Viime vuosina olemme kehittäneet muun muassa palkintoja keränneen datakeskuksen lämmönkierrätystä, sähköverkon automaatiota ja sensoritekniikkaa, hajautettuja energiaratkaisuja sekä siirtäneet jäteveden puhdistuksen uudelle aikakaudelle. Kun jotain uutta ollaan kehittämässä, meidät halutaan mukaan.

Koko konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy. Nivos-konsernin omistaa Mäntsälän kunta.

Nivoksen vuosi 2020

Käy tutustumassa Nivoksen vuoteen 2020.

Meille vastuullisuus on huolenpitoa

Pidämme huolta ihmisistä, luonnosta ja tuloksesta.

Mitä Nivoksella tehdään?

Me Nivoksella viemme toimialaamme reippaalla tahdilla eteenpäin.
Viime vuosina olemme kehittäneet mm. palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä, automaatiota ja sensoritekniikkaa
sähköverkossa, hajautettuja energiaratkaisujan sekä jäteveden puhdistusta.
Kuvituskuva
Lämmitystä kierrättämällä
Yandexin datakeskuksen kanssa yhteistyössä luotu ekosysteemi lämmittää Mäntsälässä. Datakeskus tuottaa lämpöä 1000 kiukaan verran joka sekunti – me kierrätämme lämmön kotitalouksille. Mittakaavassaan tämä oli ensimmäinen maailmassa.
Kuvassa Nivoksen asiantuntija Petri Sorjonen
Suomen älykkäin sähköverkko
Meillä IoT on jo arkipäivää! Otimme toisena maailmassa käyttöön säh-köverkon FLIR- etäohjausjärjestelmän ja nyt olemme lisänneet sensoritekniikkaa, jotta löydämme mahdol-liset viat ennen kuin ne edes syntyvät.
Kuvituskuva
Kohti energiaa tuottavaa maatilaa
Olemme rakentaneet Suomen mittakaavassa harvinaisen biokaasulaitoksen Knehtilän luomutilalle Hyvinkään Palopurolle. Kaasua hyödynnetään tilalla lämmityksessä, leipomossa ja ajoneuvojen polttoaineena.

#Nivosmeininki on eteenpäin menemistä, tulevaisuuteen katsomista ja toisten sparraamista. Sitä, että uutena työntekijänä tuntuu, kuin olisi tullut kotiin. Huumoria, naurua ja onnistuneita hetkiä.

Anna-Kaisa Kiiski
talousjohtaja

Työskentely Nivoksella

Nivosmeininki kumpuaa ihmisistä – meillä väki viihtyy.