Rohkeus, avoimuus ja uskallus leimaavat nivosmeininkiä

Me Nivoksella viemme energia-alaa ja vesihuoltoa etunojassa eteenpäin. Teemme asumisesta ja yrittämisestä Mäntsälässä ja lähikunnissa kannattavampaa, iisimpää ja kaikin puolin kestävämpää.

Nimemme takana puurtavat nivoslaiset; osaavat ja omistautuneet ammattilaiset maastossa, konehuoneissa, suunnittelupöytien ääressä sekä asiakaspalvelussa. Olemme ihmistemme näköinen yritys. Tapaamme toimia kutsumme nivosmeiningiksi. Kädet meillä on asiakkaiden jokapäiväisessä arjessa ja juuret syvällä, sillä historiamme ulottuu jo yli 90 vuoden päähän.

Koko konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy. Nivos-konsernin omistaa Mäntsälän kunta.

Vuosikertomukset ja vastuullisuusraportointi

Kuvassa vasemmalla Päivi Nyyssönen ja Kimmo Rintamäki
Nivoksen vuosi 2022
Vaiheikas vuosi selkeytti paikallista rooliamme asiakkaidemme arjen elämänlankojen huolenpitäjänä. Tervetuloa vuosikertomuksemme pariin tutustumaan vuoden 2022 tekoihin ja tuloksiin!
Kuvassa nivoslaiset Paula ja Henri
Nivoksen vuosi 2021
Jatkoimme energiamyllerryksen keskellä toimintamme kehittämistä. Tutustu tarkemmin vuoden 2021 tulokseen, tekoihimme ja vastuullisuustoimiimme vuosikertomuksemme parissa!
Kuvassa on Nivoksen asiantuntijoita
Nivoksen vuosi 2020
Poikkeusvuosi 2020 nosti pitkäjänteisen työmme arvoonsa. Lue lisää vuoden 2020 kohokohdista, tapahtumista, toimista ja tuloksesta vuosikertomuksestamme.

Mitä Nivoksella tehdään?

Me Nivoksella viemme toimialaamme reippaalla tahdilla eteenpäin.
Viime vuosina olemme kehittäneet mm. palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä, automaatiota ja sensoritekniikkaa
sähköverkossa, hajautettuja energiaratkaisujan sekä jäteveden puhdistusta.
Kuvituskuva
Lämmitystä kierrättämällä
Yandexin datakeskuksen kanssa yhteistyössä luotu ekosysteemi lämmittää Mäntsälässä. Datakeskus tuottaa lämpöä 1000 kiukaan verran joka sekunti – me kierrätämme lämmön kotitalouksille. Mittakaavassaan tämä oli ensimmäinen maailmassa.
Kuvassa Nivoksen asiantuntija Petri Sorjonen
Suomen älykkäin sähköverkko
Meillä IoT on jo arkipäivää! Otimme toisena maailmassa käyttöön säh-köverkon FLIR- etäohjausjärjestelmän ja nyt olemme lisänneet sensoritekniikkaa, jotta löydämme mahdol-liset viat ennen kuin ne edes syntyvät.
Kuvituskuva
Kohti energiaa tuottavaa maatilaa
Olemme rakentaneet Suomen mittakaavassa harvinaisen biokaasulaitoksen Knehtilän luomutilalle Hyvinkään Palopurolle. Kaasua hyödynnetään tilalla lämmityksessä, leipomossa ja ajoneuvojen polttoaineena.

Työskentely Nivoksella

Nivosmeininki kumpuaa ihmisistä – meillä väki viihtyy.