Mahtavaa, olet tekemässä hyvän valinnan!

Saat paikallista ja pohjoismaista, alkuperätodennettua sähköä. Hankimme sähkön pohjoismaisilta markkinoilta ja luotettavilta toimijoilta, mahdollisimman edullisesti.

Valitsemalla LuonnonVoima-sähkön kevennät merkittävästi kotisi päästöjä. LuonnonVoima on 100 % uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua energiaa: tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Asumisen päästöistä suurin osa aiheutuu lämmityksestä ja sähkönkäytöstä, joten valitsemalla päästöttömän LuonnonVoima-sähkösopimuksen, teet samalla vaivattoman mutta vaikuttavan teon oman hiilijalanjälkesi pienentämiseksi.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus ei sido sinua määräajaksi ja voit vaihtaa sopimuksesi toiseen koska tahansa. Sähkösi hinta seuraa markkinahintoja. Hinnat ovat tuntihinnoittelua vakaampia ja saat tiedon hintamuutoksista aina kuukautta ennen muutosajankohtaa. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat säilyttää valinnan vapauden.
 

Jos kaipaat ennustettavuutta ja vakautta hintoihin, sopivampi vaihtoehto saattaisi olla määräaikainen sähkösopimus: Tutustu ja tee määräaikainen LuonnonVoima-sähkösopimus täällä.

Sähkösopimushinnat
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu 22,98 snt/kWh
Mittaustapa Aikasähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu päivä 23,98 snt/kWh ja yö 21,59 snt/kWh
Mittaustapa Kausisähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu talviarkipäivä 24,58 snt/kWh ja muu aika 22,69 snt/kWh

Kyllä! Valitsen toistaiseksi voimassa olevan LuonnonVoima-sähkösopimuksen!