Mahtavaa, olet tekemässä hyvän valinnan!

Saat paikallista ja pohjoismaista, alkuperätodennettua sähköä. Hankimme sähkön pohjoismaisilta markkinoilta ja luotettavilta toimijoilta, mahdollisimman edullisesti.

Valitsemalla LuonnonVoima-sähkön kevennät merkittävästi kotisi päästöjä. LuonnonVoima on 100 % uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua energiaa: tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Asumisen päästöistä suurin osa aiheutuu lämmityksestä ja sähkönkäytöstä, joten valitsemalla päästöttömän LuonnonVoima-sähkösopimuksen, teet samalla vaivattoman mutta vaikuttavan teon oman hiilijalanjälkesi pienentämiseksi.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus ei sido sinua määräajaksi ja voit vaihtaa sopimuksesi toiseen koska tahansa. Sähkösi hinta seuraa markkinahintoja. Hinnat ovat tuntihinnoittelua vakaampia ja saat tiedon hintamuutoksista aina kuukautta ennen muutosajankohtaa. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat säilyttää valinnan vapauden.
 

Jos kaipaat ennustettavuutta ja vakautta hintoihin, sopivampi vaihtoehto saattaisi olla määräaikainen sähkösopimus: Tutustu ja tee määräaikainen LuonnonVoima-sähkösopimus täällä.

Sähkösopimushinnat
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
Hinnat sis. alv 10 % ajalla 1.12.2022 - 30.4.2023.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 3,99 €/kk
Kulutusmaksu 44,34 snt/kWh
Mittaustapa Aikasähkö
Perusmaksu 3,99 €/kk
Kulutusmaksu päivä 46,91 snt/kWh ja yö 41,68 snt/kWh
Mittaustapa Kausisähkö
Perusmaksu 3,99 €/kk
Kulutusmaksu talviarkipäivä 47,71 snt/kWh ja muu aika 42,22 snt/kWh

Kyllä! Valitsen toistaiseksi voimassa olevan LuonnonVoima-sähkösopimuksen!