Mahtavaa, olet tekemässä hyvän valinnan!

Saat paikallista ja pohjoismaista, alkuperätodennettua sähköä. Hankimme sähkön pohjoismaisilta markkinoilta ja luotettavilta toimijoilta, mahdollisimman edullisesti.

Valitsemalla LuonnonVoima-sähkön kevennät merkittävästi kotisi päästöjä. LuonnonVoima on sekoitus 100% uusiutuvia energiamuotoja, tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Tyypillisen omakotiasukkaan 10 000 kWh vuosikulutuksella sekasähköstä uusiutuvaan sähköön siirtyminen tarkoittaa kahden vuoden sopimusajalla 4800 kg edestä vähentyneitä CO2-päästöjä. Vastaava määrä päästöjä syntyy, kun ajaa noin 30 000 kilometriä henkilöautolla. Melkoinen säästö siis! Hiilipäästöjä pienentääkseen ei tarvitse tehdä äänekästä tekoa tai edes kallista investointia, vaan riittää kun valitsee LuonnonVoima-sähkösopimuksen.

Kahden vuoden (24 kk) määräaikaisella LuonnonVoima-sähkösopimuksella tiedät mitä sähköstäsi maksat ja suojaudut hinnankorotuksilta sopimuksen keston ajan. Määräaikainen sopimus sopii sinulle, joka haluat kustannusten olevan ennustettavia ja vakaita.

Varmuutta Vaihtoturva-lisäpalvelulla. Määräaikaisen sopimuksen suoja hinnankorotuksilta on houkutteleva, mutta mahdollisten hintojen laskun hyödyn menetys saattaa arveluttaa. Nyt tarjoamme ratkaisuksi uusiin määräaikaisiin sähkösopimuksiin lisäksi Vaihtoturva-palvelun, jolla turvaat mahdollisuuden vaihtaa sopimuksesi edullisempaan kerran sopimuskauden aikana. Tutustu Vaihtoturva-palvelun lisätietoihin!

Päivän tarjoushinnat
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 2,95 €/kk
Kulutusmaksu 20,89 snt/kWh
Mittaustapa Aikasähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu päivä 22,09 snt/kWh ja yö 19,48 snt/kWh
Mittaustapa Kausisähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu talviarkipäivä 22,49 snt/kWh ja muu aika 20,07 snt/kWh

Kyllä! LuonnonVoima-sähköä kotiini kiitos!