C More Total - kanavapaketti

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, jossa on katsottavaa koko perheelle. Katso mitä, missä ja milloin haluat. Useimmilla laitteilla.

Sarjat ja elokuvat
C More tarjoaa kattavasti leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia TV-­sarjoja, vauhdikkaimmat toimintaelokuvat ja hauskimmat komediat, kaikki teräväpiirtona tottakai. Kattauksen kruunaa C More Juniorin runsas lastenohjelmatarjonta.

Urheilua
Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, lätkän MM-kisat, jääkiekon CHL, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tästä ei penkkiurheilijan kanavapaketti parane, katsottavaa riittää koko vuodeksi. Kommentaattoreina eri lajien parhaat asiantuntijat ja tutut äänet. 

Kanavapaketin sisältö

Aihe Kanavat
Urheilu ja vapaa-aika C More Max HD, C More Max 2 HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD
Elokuvat ja sarjat C More First HD, C More Series HD, C More Hits HD, SF-kanalen, C More Stars HD
Lapset ja nuoret C More Juniori HD
C More Total -kanavapaketti
C More Total hinnasto
Voit valita määräaikaisen (MA) tai toistaiseksi voimassa olevan (TVO) sopimuksen
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
C More Total, 6 kk määräaikainen, 1 kk 0€ + suoratoisto 34,95
C More Total, 12 kk määräaikainen, 2 kk 0 € + suoratoisto 34,95
C More Total, TVO 34,95
C More Total, rinnakkaiskortille TVO 6,45

Määräaikaisten tilausten ehdot

  • C More Total 6 kk:n määräaikaistilaus sisältää 1 kk katselumaksu 0 €, sen jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla: C More Total 34,95 €/kk. Avausmaksu 0 €. Esim. C More Total 6 kk:n tilauksen kokonaishinta on 174,75 €. Tilaukseen sisältyy saman mittainen katseluoikeus cmore.fi-palveluun sekä C More Suomi -sovelluksiin.
     
  • C More Total 12 kk:n määräaikaistilaus sisältää 2 kk katselumaksu 0 €, sen jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla: C More Total 34,95 €/kk. Avausmaksu 0 €. Esim. C More Sport 12 kk tilauksen kokonaishinta on 349,50 €. Tilaukseen sisältyy saman mittainen katseluaikeus cmore.fi-palveluun sekä C More Suomi -sovelluksiin
     

Tilaus on määräaikainen, eikä sitä voi päättää ennen määräajan loppumista. Määräaikaistilauksen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla, jollei sitä peruta kuluvan kuun 20. päivään mennessä. Mahdolliset irtisanomiset tehdään Nettituki 019 689 944 tai @email.

Mikäli sopimus puretaan kesken määräaikaisen sopimuskauden asiakkaasta johtuvista syistä, veloitetaan asiakkaalta edellä mainitut määräaikaistilaukseen liittyvät asiakkaan saamat edut mukaan lukien määräaikaistilaukseen liittyvien alennettujen hintojen erotus verrattuna kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisiin hintoihin. Edut eivät koske kampanjan aikana lopetettuja ja uudelleen samaan talouteen avattuja palveluita. Kanavapaketin käyttö edellyttää voimassa olevaa Katselukorttia. Tilaukseen sovelletaan yleisiä sopimusehtoja ja TV-palveluiden erityisehtoja.

Normaalihinnasto on voimassa 1.1.2019 alkaen toistaiseksi (sis. alv 24 %) ja koskee uusia tilauksia. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15. ​Jos olet jo asiakkaamme omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Toistaiseksi voimassa olevien tilauksien ehdot

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15. ​Jos olet jo asiakkaamme, voit tilata kanavapaketteja myös omahallinnan kautta. Omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja minimitilaus on 1 kk. Jos haluat peruuttaa seuraavan kuun tilauksen, tulee se tehdä kuluvan kuun 20. päivään mennessä: Nettituki 019 689 944 tai @email

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheet

Oletko TV-asiakkaamme? Voit tilata myös omahallinnasta

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Katso tarjolla olevat kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.