Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu

Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit laajasta kattauksesta kotimaisia Elisa Viihde ja pohjoismaisia Viaplay alkuperäissarjoja. Elisa Viihde Viaplayn Total sisältää lisäksi upean urheilutarjonnan: Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL, Golf - kaikkein kovimmat urheilusarjat!

Voit katsoa Viaplayta puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisiolla. Tallennusominaisuuden avulla voit ladata elokuvia ja sarjoja puhelimeen tai tablettiin ja katsoa niitä myös ilman nettiyhteyttä, missä tahansa.

Katso missä ja miten haluat - myös ilman nettiyhteyttä.

Valitse sinulle sopivin palvelu ja nauti sisällöstä

Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit laajasta kattauksesta kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja. Voit katsoa sisältöjä niin paljon kuin haluat ja monilla eri laitteilla.

Elisa Viihde Viaplay Total

Elisa Viihde Viaplay Total -paketti sisältää kaiken mitä tarvitset: koko viihdetarjonta, sekä laaja kattaus huippu-urheilua! Urheilufanin ykkösvalinta tarjoaa mm. kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.Jalkapallon ystäville löytyy myös reilusti huippuviihdettä: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, UEFA Nations League ja MM-karsinnat, sekä paljon muuta. Lisäksi näet mm. nyrkkeilyä ja UFC:tä, joita ei näytetä Viasatin kanavilta! Pakettiin kuuluu myös sarjat ja lastenohjelmat.

 

Huom! Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun nimi Viaplayksi 1.10.2023

Elisa Viihde Viaplay
Hinnasto
Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
Elisa Viihde Viaplay 12,99
Elisa Viihde Viaplay Total 44,99

Toistaiseksi voimassa olevien tilauksien ehdot

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15. ​Jos olet jo asiakkaamme, voit tilata kanavapaketteja myös omahallinnan kautta. Omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja minimitilaus on 1 kk. Jos haluat peruuttaa seuraavan kuun tilauksen, tulee se tehdä kuluvan kuun 20. päivään mennessä: Nettituki 019 689 944 tai @email

 

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheet

Oletko TV-asiakkaamme? Voit tilata myös omahallinnasta

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Katso tarjolla olevat kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.