Kuukauden bonuskanava

Tarjoamme TV-katselukortin hankkineille kaapeli-TV-asiakkaillemme kuukausittain vaihtuvan, ilmaisen bonuskanavan.

Kesäkuun bonuskanava on Viasat Nature ja BBC News

Tämän kuukauden bonuskanava Viasat Nature näkyy kaikille kaapeli-TV-asiakkaille  ilman TV-korttia ja lisäksi BBC News niille, joilla on TV-kortti hankittuna!

Viasat Nature: Koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Kanava tarjoaa uusimpia sarjoja huikeista nähtävyyksistä maailman ympäri ja seuraa myös viimeisimpiä keskustelunaiheita ympäristöstämme. 

Viasat Nature fokusoi myös suhteisiimme kotieläimiin, ja seuraa heitä jotka huolehtivat kotieläimimme terveydestä ja elämästä, siis eläinlääkärit. Kanavapaikka 495.

BBC News: BBC News tarjoaa uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia ympäri maailman. BBC on tunnettu laadukkaasta ja tasapuolisesta uutisoinnistaan.  Kanavapaikka 347.

Kanava on katsottavissa 1.6.2023 alkaen. Kanavan katsomiseen tarvitset Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin.

 

Oletko TV-asiakkaamme? Tilaa täältä

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti eli TV-kortti on digiboksiin asetettava kortti, joka mahdollistaa maksullisten TV-kanavien katselun. Katselukortti maksaa 3,90 €/kk.

Kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!