Maksimoi päivänpaisteen talteenotto koko paistekauden ajan

Paiste-aurinkopaneelit ovat erinomainen valinta, jos haluat maksimoida pienenkin katon tuottaman aurinkoenergian. 370 W Paiste-aurinkopaneeleilla saat napattua energian talteen pienemmälläkin paneelimäärällä. Aurinkopaneelit voidaan sijoittaa katolle, seinälle tai pihamaalle. Kiinnitystapa valitaan sopivaksi kiinnityspaikan mukaan. Paneeleillamme on 25 vuoden tuottotakuu.

Sähköverkkoon kytketty aurinkosähköjärjestelmä on pitkäaikainen sijoitus, joka pienentää sähkölaskuasi ja nostaa kiinteistösi arvoa. Ja mikä parasta - normaali kotitalous voi olla myös aurinkoenergian pientuottaja. Jos tuotat sähköä yli oman tarpeesi, voit halutessasi myydä tuottamaasi sähköä meille. Myymällä ylituottoa osallistut ilmastotalkoisiin ja edistät Suomen energiajärjestelmän muuttamista vähähiiliseksi. Todellinen ekoteko siis!

Aurinkopaneelit avaimet käteen -kokonaispalveluna

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Keskikokoisissa omakotitaloissa suosituimpia paketteja ovat 12 ja 18 paneelin setit. Toteutamme ratkaisuja kahdeksan paneelin paketista neljäänkymmeneen. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme.  Asennuksen osuus oikeuttaa kotitalousvähennykseen!

Pakettimme sisältää:

  • tehokkaat, täysin mustat, tyylikkäät GEF 370 W -yksikidepaneelit
  • laadukkaan Fronius Symo -invertterin (vaihtosuuntaaja)
  • kestävät kattokiinnikkeet ja sähkötarvikkeet
  • asennustyön (asennuksista vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajat)
  • käyttöönoton ja opastuksen 

Hinta koskee toiminta-alueellemme asennettavia aurinkosähköpaketteja (Mäntsälä ja lähialueet noin 50 kilometrin säteellä). Muissa tapauksissa ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen.

Standardityön ulkopuoliset tarvike- ja asennuskustannukset selvitetään asennuskäynnin yhteydessä ja lopulliset kustannukset vahvistetaan ennen asentamista.

Paiste-aurinkopaneelit 370 W
Aurinkopaneelit avaimet käteen -kokonaispalveluna. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Teho Määrä Hinta
2,9 kWp 8 6 050 €
4,44 kWp 12 7 262 €
6,66 kWp 18 9 512 €
8,88 kWp 24 11 972 €
13,32 kWp 36 15 960 €
Muut koot kysy tarjous!
Muista kotitalousvähennys!
Vähennyksen voit hakea asennustyön osuudesta.

Pyydä tarjous

Meiltä saat asennettuna juuri sinulle sopivan aurinkopaneelipaketin Mäntsälään ja lähialueille (noin 50 kilometrin säteellä).

Varaa maksuton kartoituskäynti

Autamme sinua selvittämään, olisiko aurinkopaneelit hyvä ratkaisu kotiisi. Teemme maksuttomia alkukartoituksia Mäntsälässä ja lähialueilla (noin 50 kilometrin säteellä).