V premium - kanavapaketti

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten koripallon Euroliiga, golfia ja talviurheilua. Lisäksi Formula 1 keväästä 2022 alkaen! Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä Disneyn lastenkanavat.

V premium -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplayn sisällöt, joihin lukeutuvat mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille.

Urheilu

Jääkiekon huippuliiga NHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga ja Skotlannin valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. V premium tarjoaa myös golfin pääkilpailut ja koripallon Euroliigaa.

Elokuvat ja sarjat

V premium on myös viihteen ystävän huippupaketti, jonka 4 leffakanavaa tarjoavat eri tyyppisiä uusia elokuvia joka viikko. Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. 

Kanavapaketin sisältö

Aihe Kanavat
Urheilu ja vapaa-aika V sport 2 Suomi HD, V sport fotball HD, V sport premium HD, V sport 1 HD, V sport vinter HD, V sport+ Suomi, V sport golf HD, V sport+ Suomi HD, V sport 1 Suomi HD, V sport motor HD, V sport live1, V sport live2, V sport live3, V sport live4, V sport live5, V sport ultra HD
Luonto ja tiede Nat Geo Wild HD
Elokuvat ja sarjat V film action HD, V film family, V film premiere HD, V film hits HD
Lapset ja nuoret Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Boomerang
Uutiset ja talous CNN International
V premium -kanavapaketti + Elisa Viihde Viaplay -sovellus
V premium hinnasto
Elisa Viihde Viaplayn täyskattaus kuuluu samaan hintaan.
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
V premium, toistaiseksi voimassa oleva 39,95 (1.3.2023 alkaen 44,95)
V premium, määräaikainen 6 kk, 1 kk 0 € + 5 kk 39,95 €/kk 39,95 (1.3.2023 alkaen 44,95)
V premium, määräaikainen 12 kk, 2 kk 0 € + 10 kk 39,95 €/kk 39,95 (1.3.2023 alkaen 44,95)
V premium rinnakkaiskortille 6,45

* Huom! Voit tilata rinnakkaiskortille ainoastaan niitä kanavapaketteja, joita sinulla on tilattuna pääkortille

Tilausehdot

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15. ​Jos olet jo asiakkaamme, voit tilata kanavapaketteja myös omahallinnan kautta. Omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Määräaikaiset tilaukset

Määräaikaista tilausta ei voi päättää kesken sopimuskauden. Määräaikaistilauksen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla, jollei sitä peruta kuluvan kuun 20. päivään mennessä. Mahdolliset irtisanomiset tehdään Nettituki 019 689 944 tai @email.

Mikäli sopimus puretaan kesken määräaikaisen sopimuskauden asiakkaasta johtuvista syistä, veloitetaan asiakkaalta edellä mainitut määräaikaistilaukseen liittyvät asiakkaan saamat edut mukaan lukien määräaikaistilaukseen liittyvien alennettujen hintojen erotus verrattuna kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisiin hintoihin. Edut eivät koske kampanjan aikana lopetettuja ja uudelleen samaan talouteen avattuja palveluita. Kanavapaketin käyttö edellyttää voimassa olevaa TV-korttia. Tilaukseen sovelletaan yleisiä sopimusehtoja ja TV-palveluiden erityisehtoja.

Toistaiseksi voimassa olevat tilaukset

Minimitilaus on 1 kk. Jos haluat peruuttaa seuraavan kuun tilauksen, tulee se tehdä kuluvan kuun 20. päivään mennessä: Nettituki 019 689 944 tai @email. Rinnakkaiskortilla oleva tilaus on voimassa korkeintaan niin kauan kuin sinulla on saman kanavapaketin tilaus pääkortilla. Tilaukseen sovelletaan yleisiä sopimusehtoja ja TV-palveluiden erityisehtoja.

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheet

Oletko TV-asiakkaamme? Voit tilata myös omahallinnasta

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Katso tarjolla olevat kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.