V premium - kanavapaketti

V premium täyttää kaikkien toiveet! Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, MM-karsinnat ja monet muut. Lisäksi amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja syksystä 2021 alkaen myös UEFA Eurooppa- ja Konferenssiliigan. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

 

Urheilu

Jääkiekon huippuliiga NHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian liiga ja Skotlannin valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. V premium tarjoaa myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliigaa ja jenkkijalkapallon NFL-sarjaa.

Elokuvat ja sarjat

V premium on myös viihteen ystävän huippupaketti, jonka 4 leffakanavaa tarjoavat eri tyyppisiä uusia elokuvia joka viikko. Viasatin laadukkaat dokumenttikanavat kiehtovat mielikuvitustasi ja Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. 

 

V sport jääkiekko, V sport jalkapallo ja V sport urheilu - kanavat vaihtavat nimensä 1.10.2020.

Alla näet uudet kanavanimet sekä kanavien uudet sisällöt ja kuvaukset.

V sport jääkiekko --> V sport 1 Suomi
Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

V sport jalkapallo --> V sport 2 Suomi
Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL,  amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

V sport urheilu --> V sport+ Suomi
V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia

Kanavapaketin sisältö

Aihe Kanavat
Urheilu ja vapaa-aika V sport 2 Suomi HD, V sport fotball HD, V sport premium HD, V sport 1 HD, V sport hockey HD, V sport+ Suomi, V sport golf HD, V sport+ Suomi HD, V sport 1 Suomi HD, V sport live1, V sport live2, V sport live3, V sport live4, V sport live5
Luonto ja tiede National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature
Elokuvat ja sarjat V film action HD, V film family, V film premiere HD, V film hits HD
Lapset ja nuoret Cartoon Network, Disney Channel, Disney XD
Uutiset ja talous CNN International
V premium -kanavapaketti
V premium hinnasto
Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
V premium 39,95
V premium rinnakkaiskortille 6,45

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia tilauksia. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

* Huom! Voit tilata rinnakkaiskortille ainoastaan niitä kanavapaketteja, joita sinulla on tilattuna pääkortille

Tilausehdot

TV-Kanavapaketit ovat kuukausimaksullisia lisäpalveluita valokuituasiakkaille. Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi katselukortin.

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15. Jos olet jo asiakkaamme, voit tilata kanavapaketteja myös omahallinnan kautta. Omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja minimitilaus on 1 kk. Jos haluat peruuttaa seuraavan kuun tilauksen, tulee se tehdä kuluvan kuun 20. päivään mennessä: Nettituki 019 689 944 tai @email

Tilauksiin sovelletaan TV-palveluiden erityisehdot ja yleiset sopimusehdot kuluttajille

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheet

Oletko TV-asiakkaamme? Voit tilata myös omahallinnasta

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Katso tarjolla olevat kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.