Valokuituyhteys ja nopeudennosto

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset valokuituyhteyden käyttöösi. Jos et ole varma onko kotisi liitetty valokuituverkkoon, voit kysyä asiasta nettituesta: 019 689 944 tai @email. Voit tarkistaa saatavuuden myös alueellesi myös tästä.

Valokuituyhteys on kuukausimaksullinen palvelu valokuituliittymän omistajalle. Et voi tilata itsellesi valokuituyhteyttä ilman, että kotisi on liitetty valokuituverkkoon.

Valokuituasiakkaillemme meillä on tarjota useita eri nopeuksia nettiin, voit valita omaan käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.  Palveluiden ja käyttötarkoituksen muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Näihin yhteyksiin ei vaikuta käyttäjämäärät, kellonajat tai sääolosuhteet. Nettisivut aukeavat ja tiedostot latautuvat nopeasti, suurien sähköpostiliitteiden lähettäminen ja varmuuskopiointi verkkoon on todella nopeaa. TV-palvelut toimivat ongelmitta ja viiveet verkkopelaajille ovat pieniä. Nopea paluukaista helpottaa myös valokuvien ja videoiden jakoa.

Tutustu valokuidun yleisiin sopimusehtoihin täällä.

Onko kotisi jo liitetty valokuituverkkoon, mutta valokuituyhteys puuttuu?

Oletko juuri muuttanut uuteen kotiin jossa on valokuituliittymä, mutta ei valokuituyhteyttä? Alla olevasta linkistä pääset tilauslomakkeeseen, josta voit valita itsellesi mieluisan yhteysnopeuden.  

Saisiko olla vieläkin nopeampi yhteys?

Sinulle, jolla on jo valokuituyhteys ja haluat siirtyä nopeampiin yhteyksiin. Alla olevasta linkistä pääset tilauslomakkeeseen, josta voit valita itsellesi mieluisan yhteysnopeuden. 

Valokuidun yhteysnopeudet
Nopeudet ja hinnat
Hinnat sisältävät alv. 24%
Vasemmalla sarakkella yhteysnopeudet ja oikealla hinnat
Nopeus Hinta €/kk
Satalasissa 100/50 M 39,90
Tosi kovaa 200/50 M 49,90
Lisää kierroksia 300/100 M 59,90
Hypernopee 500/100 M 99,90
Eikö riitä 1000M- Kysy tarjous!
Jari Arminen, järjestelmäasiantuntija, valokuitu- ja TV-palvelut
järjestelmäasiantuntija, valokuitu- ja TV-palvelut
050 386 3961
@email

Jätä minulle viesti!

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!