Avasimme autojen lämmitys- ja latauspaikat Mäntsälän juna-asemalle

Nyt loppui kylmissä autoissa värjöttely!

Avaamme lämmitys- ja latausverkostomme uusimman kohteen maanantaina 11.11.2019 Mäntsälän juna-asemalla. Tarjoamme aseman käyttäjille mahdollisuuden hypätä lämpimään autoon paukkupakkasilla sekä sähkö- ja lataushybridiautoilijoille paikan ladata autoa työpäivän aikana.

Lämmitys- ja latauspaikat sijaitsevat aseman parkkipaikan taaimmaisella rivillä. Kaksi paikoista on varattu yksinomaan sähköautojen lataukseen, mutta loput lämmitys- ja latauspaikat soveltuvat niin autojen lämmitykseen kuin sähköautojen lataukseen. Palvelu on kaikkien autoilijoiden käytettävissä. 

”Olemme rakentaneet lämmitys- ja latauspaikat palvelemaan kaikkia autoilijoita pitkälle tulevaisuuteen. Järjestelmä on tehty helposti muokattavaksi ja laajennettavaksi. Toivommekin käyttäjiltä palautetta, jonka avulla voimme kehittää palvelua edelleen. Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman vikkelästi”, kertoo Nivoksen tuotepäällikkö Jerkko Starck.

Mobiilisovellus autoilijan kaverina

Palvelu toimii helpon eParking-mobiilisovelluksen avulla. Uusi lataus- ja lämmityspalvelu on hinnoiteltu käyttäjien kannalta edulliseksi. Esimerkiksi eTolppien hidas, seitsemän tunnin sähköauton lataus maksaa arviolta kolme euroa. Auton lämmitys on parin euron luokkaa ja palvelun käyttäjä voi itse ajastaa haluamansa lämmitysajankohdan sovelluksella. Sähköautojen keskinopea, neljän tunnin lataus, maksaa puolestaan noin kaksitoista euroa.

Tervetuloa avajaisiin!

Lämmitys- ja latauspaikkojen avajaisia vietetään juna-asemalla maanantaina 11.11. klo 6.00 – 8.30. Tapahtumassa asiantuntijamme antavat palvelun käyttöopastusta autoilijoille. 
”Kannattaa ladata eParking-sovellus, luoda tunnukset ja lisätä maksukorttitiedot jo etukäteen. Näin opastus paikan päällä sujuu nopsasti,” vinkkaa Jerkko.

Palvelun hinnat

eTolppa, 19 paikkaa
Auton lämmitys tai hidas lataus = 1€ + 0,15 €/kWh.

Sähköautojen lataustolppa, 2 paikkaa
Keskinopea lataus = 2 € + 0,20 €/kWh.

Lisätietoja:

Jerkko Starck, tuotepäällikkö, 040 681 1320
Nivos