Hikiän valokuitukartoitus on käynnissä!

Olemme kartoittamassa uudelleen kiinnostusta valokuituliittymille Hikiän keskusta-alueella. Edellisestä kartoituksesta on vierähtänyt jo tovi. Tuolloin ennakkovarausten määrä jäi niin pieneksi, ettemme voineet edistää suunnittelua ja rakentamista.

Nyt meille on avautunut mahdollisuus yhteisrakentamiseen Carunan ja Hausjärven kunnan kanssa, joten selvitämme kiinnostustasi uudelleen.

Oletko kiinnostunut hankkimaan valokuituliittymän?

Jos kiinnostuit, tilaa viimeistään 31.10.2021. Tämän jälkeen teemme päätöksen hankkeen toteutumisesta.

Jos olet aikaisemmin tehnyt ennakkovarauksen (ennen 20.9.2021), pyydämme sinua täyttämään lomakkeen uudestaan, sillä nyt tehtävä tilaus on sitova. (Sitova tilaus raukeaa, jos hanke ei käynnisty vuoden 2022 aikana).

Hikiän valokuitu

Karttakuva on suuntaa-antava Hikiän suunnitellusta valokuituverkosta (violetti alue). Varmista saatavuus ja hinta kotiosoitteeseesi nettituelta, jos asut kartta-alueen rajalla tai ulkopuolella.

Tilaa viimeistään valokuituliittymä 31.10.2021 mennessä

Valokuituliittymän hinta on 1 690 €. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava: liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite sekä kytkentä. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on kytketty käyttöösi.

Hinnat ovat voimassa vain tämän kartoituksen aikana tilanneille valokuituhankkeen toteutuessa vuoden 2022 aikana.

Valokuidulla kiihdytät yhteytesi huippunopeuksiin

Valokuituyhteydellä pystyt hoitamaan kaikki kodin tietoliikennepalvelut. Se korvaa mm. erillisen laajakaistan, kaapeli-tv:n sekä lautas- ja harava-antennin. Palveluiden muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Valokuituliittymän edut

  • Kaikki kodin tietoliikennepalvelut yhtä yhteyttä pitkin.
  • Kaikki palvelut yhdellä laskulla.
  • Häiriötön yhteys, johon käyttäjämäärä, kellonaika tai sääolosuhteet eivät vaikuta.
  • Huippunopeat tietoliikenneyhteydet tuovat laatua vapaa-aikaan ja helpottavat etätöitä.
  • Mahdollisuus tilata lempikanavasi laajasta valikoimastamme.
  • Ei huolta tulevaisuuden palveluiden toimivuudesta.
  • Liittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset myös valokuituyhteyden. Tutustu nopeusvaihtoehtoihin ja niiden hintoihin täältä.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2021.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.