Suunnittelemme lisäliittymien rakentamista keväällä 2022 - tartu tarjoukseen!

Varmista liittymätoimitus tälle vuodelle ensimmäisten joukossa! Toimi nopeasti ja hyödynnä nopean tilaajan etu!  Tilaamalla liittymä 30.4.2022 mennessä, saat valokuituyhteyden käyttömaksut -50 %* 6kk ajan. 

Nopeus Hinta €/kk - 50 %
Kuitu S 200/100 M 39,90 19,95
Kuitu M 500/250 M 44,90 22,45
Kuitu L 1000/500 M 49,90 24,95

*Tarjoushinta koskee vain uusia tilauksia sekä Oitin kaikkia neljää aluetta. Suuntaa antavan karttakuvan löydät hieman alempana. Saatavuus tarkistetaan tilausvaiheessa.

Oitin 2 alueen rakennustöiden jatkuminen keväällä 2022

Aloitimme Oitin alueen 2 valokuituliittymien suunnittelu- ja lupahakemusprosessin kesällä 2021. Suunnittelu- ja luvitusprosessin hitaudesta johtuen, emme päässeet aloittamaan alueen valokuituverkon rakentamista suunnitellusti. Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta.

Etenimme verkon rakennustöissä niin pitkälle kuin sääolosuhteet sen sallivat. Talven tulon ja maan jäätymisen vuoksi työt joudutaan nyt keskeyttämään. Rakentamistöitä jatketaan taas heti keväällä 2022, kun olosuhteet sen jälleen sallivat. Katso kuva alueesta, jonka rakentamistöitä jatkamme keväällä 2022

Mikäli haluat tiedustella rakentamisesta tai toimituksesta, vastaamme nettituessa mielellämme kysymyksiisi.
 

 

Oitin valokuituverkko

Kuvassa suuntaa antava kartta Oitin valokuituverkosta.

Valokuituliittymän hinta

Varmista liittymätoimitus tälle vuodelle ensimmäisten joukossa. Tilaa valokuituliittymä hintaan 1 280 euroa sis. alv 24 %. Hyödynnä nopean tilaajan etu tilaamalla 30.4.2022 mennessä - saat valokuituyhteyden käyttömaksut -50 % 6 kk ajan.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava: liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite sekä kytkentä. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on kytketty käyttöösi.

Hinta koskee karttakuvan kaikkia neljää. Karttakuva on suuntaa-antava Oitin suunnitellusta valokuituverkosta. Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä tai ulkopuolella, varmista saatavuus ja hinta kotiosoitteeseesi nettituelta.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2022.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.