Suunnittelemme lisäliittymien rakentamista Hyökännummeen keväällä 2022 - tartu tarjoukseen!

Varmista liittymätoimitus tälle vuodelle ensimmäisten joukossa! Toimi nopeasti ja hyödynnä nopean tilaajan etu!  Tilaamalla liittymä (1 280 €) 30.4.2022 mennessä, saat valokuituyhteyden käyttömaksut -50 %* 6kk ajan. 

Nopeus Hinta €/kk - 50 %
Kuitu S 200/100 M 39,90 19,95
Kuitu M 500/250 M 44,90 22,45
Kuitu L 1000/500 M 49,90 24,95

*Tarjoushinta koskee vain Hyökännummen alueelta tulleita uusia tilauksia.  Suuntaa antavan karttakuvan löydät hieman alempana. Saatavuus tarkistetaan tilausvaiheessa.

Hyökännummen valokuituverkko

Suuntaa-antava karttakuva Hyökännummen keskusta-alueen valokuituverkosta (harmaa alue). Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus kotiosoitteeseesi nettituelta. Alueen rajaukset ovat suuntaa-antavia. Katso kampanjaedut alempana!

Jyvälänkulman valokuituverkko

Suuntaa-antava karttakuva Jyvälänkulman valokuituverkosta (harmaa alue). Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus kotiosoitteeseesi nettituelta. Alueen rajaukset ovat suuntaa-antavia.

Valokuituliittymän hinta

Alueenne valokuituverkkoa täydennetään jatkuvasti.

Hyökännummella asuvat: tilaa oma liittymäsi hintaan 1 280 euroa sis. alv 24 %. Tilaamalla liittymä 30.4.2022 mennessä, saat valokuituyhteyden käyttömaksut -50 %* 6kk ajan.

Jyvälänkulmassa asuvat: tilaa oma liittymäsi hintaan 1 690 euroa sis. alv 24 %.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava: liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite sekä kytkentä. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on kytketty käyttöösi.

Koskee karttakuvan tummanharmaata aluetta. Karttakuva on suuntaa-antava Hyökännummen valokuituverkosta. Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä tai ulkopuolella, varmista saatavuus ja hinta kotiosoitteeseesi nettituelta.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2022.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.