Valokuidulla huippunopeuksiin - tilaa 31.5.2022 mennessä ja hyödynnä tarjous

Kärkölän olemassa oleva valokuituverkko

Suuntaa-antava karttakuva Kärkölän valokuituverkosta (violetti alue) ja Kärkölän taajama-alueista (punaisella ympyröity). Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus kotiosoitteeseesi nettituelta. Alueen rajaukset ovat suuntaa-antavia.

Valokuituliittymän hinta

Järvelän ja Kärkölän olemassa olevaa valokuituverkkoa täydennetään jatkuvasti, tilaa omasi:

Taajama-alueet hintaan 1 280 € (Järvelän keskusta-alue ja Kärkölän kirkonkylä, kartassa ympyröity punaisella). Tilaamalla liittymän 31.5.2022 mennessä, saat valokuituyhteyden käyttömaksut -50 % 6kk ajan. Tarjoushinta koskee vain uusia tilauksia.

Haja-asutusalueet (muu violettinen alue kartassa) hintaan alk. 1 690 €.

Hintaan sisältyy perustoimitus*. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on kytketty käyttöösi.

*Perustoimitukseen sisältyy:

  • Valokuitukaapelin kaivuu- ja asennustyöt Nivoksen runkoverkosta** tontille (maks. 150 metriä). Mikäli kaivuumatka on enemmän kuin 150 metriä, hinta määräytyy rakentamismatkan perusteella.
  • Liittymän asennus- ja kuitutyöt
  • Päätelaitteen, joka sisältää Kaapeli-TV:n ja 4xRJ45 -liitännät
  • Asiantuntijoidemme avut ja neuvot koko liittymän toimituksen ajan

**Runkolinjamme ja valokuituverkkomme reitti tulee pääsääntöisesti noudattamaan alueen yleisien teiden vierustoja. Taajama-alueet toteutuvat lähes täysin alueen perushinnalla. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on toimitettu ja kytketty käyttöösi.

Esimerkkilaskelma kohteelle, jonka kaivuumatka ylittää 150 m:
Liittymismaksu 1 690 €. Kohde sijaitsee 200 m runkoverkosta: 200 m - 150 m = 50 m. Ylimenevä matka on 50 m. Tämän osuus (5 €/m) tulisi maksamaan 50 m x 5 € = 250 €. Kokonaiskustannus liittymällä on tässä tapauksessa 1 690 € + 250 € =  1 940 €

Liittymän hinta sovitaan aina kohteessa tehdyn katselmuksen tai erillisen tarjouksen pohjalta. Täyttämällä lomakkeen, osoitat kiinnostuksen liittymän tilaamista kohtaan. Myyjämme ottavat tämän pohjalta sinuun yhteyttä hinnan ja kokonaisuuden määrittelemiseksi.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2022.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.