Saisiko olla valokuitua?

Puuttuuko kodistasi valokuituliittymä? Ei hätää, Kuitu Kotiin -valokuituverkkomme saatavuus käsittää tällä hetkellä useita alueita Mäntsälässä ja lähialueilla kuten mm. Hirvihaara, Ohkola, Hyökännummi, Haarajoki, Henna, Järvelä, Lappila, Oitti, Sälinkää ja Sääksjärvi. 

Valokuituyhteydellä pystyt hoitamaan kaikki kodin tietoliikennepalvelut. Se korvaa mm. erillisen laajakaistan, kaapeli-tv:n sekä lautas- ja harava-antennin. Palveluiden muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Valokuituliittymän edut

 • Kaikki kodin tietoliikennepalvelut yhtä yhteyttä pitkin.
 • Kaikki palvelut yhdellä laskulla.
 • Häiriötön yhteys, johon käyttäjämäärä, kellonaika tai sääolosuhteet eivät vaikuta.
 • Huippunopeat tietoliikenneyhteydet tuovat laatua vapaa-aikaan ja helpottavat etätöitä.
 • Mahdollisuus tilata lempikanavasi laajasta valikoimastamme.
 • Ei huolta tulevaisuuden palveluiden toimivuudesta.
 • Liittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa.

Liittymän hankinta

Kuitu Kotiin -liittymä on edullisinta hankkia silloin, kun asuinalueellesi rakennetaan valokuituverkkoa tai kun rakennat tai saneeraat kiinteistöäsi. Valokuituliittymän hinnat ovat alk. 1 280 €. Tarkista alueesi saatavuus ja liittymähinnat täältä. Voit soittaa myös suoraan nettitukeen 019 689 944 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen @email. Tutustu liittymätoimitusten erityisehtoihin täällä.

Kun hankit valokuituliittymän, saat sillä kaiken tarvittavan:

 • liittymän kaivuutyöt
 • asennus
 • asiakaspäätelaite eli modeemi
 • kytkentä

Valokuituliittymä sisältää myös

Sähköposti Liittymän hintaan kuuluu 5 kpl 1 Gt sähköpostilaatikoita. Sähköpostiosoite on muotoa @email. Palveluun sisältyy virustorjuntapalvelu. 
Kotisivutila Uuden liittymän yhteydessä sinulla on mahdollisuus saada 200 MB kotisivutila käyttöösi. Kotisivu on muotoa koti.msoynet.com/käyttäjätunnus/
Selainposti Selainpostin kautta internet-asiakkaamme voivat käydä lukemassa sähköpostinsa kaikilta laitteilta, joissa on Internet-yhteys. Sähköpostiin kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
TV-palvelut TV-palvelussa (Kaapeli-TV) on yli 30 maksutonta peruskanavaa sekä runsaasti maksullisia kanavapaketteja.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset valokuituyhteyden

Valokuituyhteys on kuukausimaksullinen palvelu valokuituliittymän omistajalle. Et voi tilata itsellesi valokuituyhteyttä ilman, että kotisi on liitetty valokuituverkkoon.

Valokuituasiakkaillemme meillä on tarjota useita eri nopeuksia nettiin, voit valita omaan käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.  Palveluiden ja käyttötarkoituksen muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Tutustu valokuidun yhteysnopeuksiin ja tilaa tästä

Näin rakennamme Kuitu Kotiin -valokuituyhteyden kotiisi:

Valokuidun saatavuus

Tarkista, asutko alueella, johon on jo rakennettu valokuituverkkoa.

Valokuituyhteys

Valokuituliittymän omistajalle kuukausimaksullinen valokuituyhteys. Tarjolla useita eri nopeusluokkia.

Valokuitu vai 5G?

Moni miettii, mikä on nopein ja luotettavin verkkoyhteys omaan kotiin. Mikä on valokuidun ja 5G:n ero? Kumpi on pitkällä tähtäimellä fiksumpi valinta?
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!