Hyviä uutisia Pukkila! Torppi siirtyy toteutusvaiheeseen.

Aloitamme tänä keväänä kiinteistökohtaiset katselmukset ja sopimusten teot alueen ennakkovaraajien luona. Valokuituverkon rakentamisen on tarkoitus alkaa Torpissa keväällä 2022.

Alustavan reittisuunnitelman mukaan verkon päälinja kulkisi akselilla Pukkilan–Mäntsäläntie, Hannulan- ja Kiviniityntie sekä Purolantie muodostaen kartalle epäsymmetrisen A-kirjaimen. Valokuituverkon aluerajaus, esimerkiksi Purolantien eteläosan sekä mahdollisten pistoreittien osalta, tarkentuu vasta suunnittelutyön edetessä.

Myös kirkonkylässä, Savijoella ja muualla ykkösalueella ennakkovarausten määrä kasvoi merkittävästi vuoden 2020 aikana. Alustavan suunnitelman mukaan valokuituverkon rakentaminen voisi edetä Pukkilan kirkonkylään keväällä 2023. Varsinaista rakentamispäätöstä ei tässä vaiheessa kuitenkaan ole. Teemme tarkemmat suunnitelmat kirkonkylän, Savijoen ja muun ykkösalueen osalta vasta, kun toteutusvaihe Torpissa on saatu käyntiin.

Liittymä sisältää

Liittymän hintaan sisältyy kaikki tarvittava eli liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite eli modeemi sekä kytkentä. Valokuitu on edullisinta hankkia silloin, kun alueellesi rakennetaan uutta valokuituverkkoa. Liittymismaksun suuruuteen vaikuttaa etäisyys liityntäpisteeseen ja talokaapelin pituus. Tarkemman tarjouksen saat Kuitumyynniltämme.

Torpiin suunniteltu valokuituverkko

Alustavan reittisuunnitelman mukaan verkon päälinja kulkisi akselilla Pukkilan–Mäntsäläntie, Hannulan- ja Kiviniityntie sekä Purolantie muodostaen kartalle epäsymmetrisen A-kirjaimen. Karttakuva on suuntaa-antava.

Tee ennakkovaraus valokuituliittymästä

Valokuituliittymän hinta Pukkilan alueelle alkaen 1 950 € sis. alv 24%. Liittymismaksun suuruuteen vaikuttaa etäisyys liityntäpisteeseen ja talokaapelin pituus. Tarkemman tarjouksen saat kuitumyynnistä. Tiedotamme sinua sähköpostitse varaustilanteen ja suunnittelun etenemisestä. Pukkilan valokuituverkon rakentaminen alkaa keväällä 2022.

Pukkilan kunnan etu!

Pukkilan kunta haluaa varmistaa, että mahdollisimman moni ykkösalueen kiinteistönomistaja pääsee mukaan valokuituun ja valmistelee parhaillaan jatkoa kunnan liittymäkohtaiselle tuelle. Kunnanvaltuusto päättää tuesta ja siihen liittyvistä seikoista kuluvan kevään aikana. Tiedotamme lisää liittymistarjouksesta tukiasian edetessä.

Valokuidulla kiihdytät yhteytesi huippunopeuksiin

Valokuituyhteydellä pystyt hoitamaan kaikki kodin tietoliikennepalvelut. Se korvaa mm. erillisen laajakaistan, kaapeli-tv:n sekä lautas- ja harava-antennin. Palveluiden muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Valokuituliittymän edut

  • Kaikki kodin tietoliikennepalvelut yhtä yhteyttä pitkin.
  • Kaikki palvelut yhdellä laskulla.
  • Häiriötön yhteys, johon käyttäjämäärä, kellonaika tai sääolosuhteet eivät vaikuta.
  • Huippunopeat tietoliikenneyhteydet tuovat laatua vapaa-aikaan ja helpottavat etätöitä.
  • Mahdollisuus tilata lempikanavasi laajasta valikoimastamme.
  • Ei huolta tulevaisuuden palveluiden toimivuudesta.
  • Liittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2020.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Myy meille sähkösi!

Ryhdy sähkön pientuottajaksi ja myy sähkösi meille. Maksamme sähköstäsi saman hinnan kuin sinä maksat meille!