Valokuidulla kiihdytät yhteytesi huippunopeuksiin

Valokuituyhteydellä pystyt hoitamaan kaikki kodin tietoliikennepalvelut. Se korvaa mm. erillisen laajakaistan, kaapeli-tv:n sekä lautas- ja harava-antennin. Palveluiden muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti.

Valokuituliittymän edut

  • Kaikki kodin tietoliikennepalvelut yhtä yhteyttä pitkin.
  • Kaikki palvelut yhdellä laskulla.
  • Häiriötön yhteys, johon käyttäjämäärä, kellonaika tai sääolosuhteet eivät vaikuta.
  • Huippunopeat tietoliikenneyhteydet tuovat laatua vapaa-aikaan ja helpottavat etätöitä.
  • Mahdollisuus tilata lempikanavasi laajasta valikoimastamme.
  • Ei huolta tulevaisuuden palveluiden toimivuudesta.
  • Liittymä nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset myös valokuituyhteyden. Tutustu nopeusvaihtoehtoihin ja niiden hintoihin täältä.

Sälinkään ja Sulkavan valokuitu

Suuntaa-antava karttakuva Sälinkään ja Sulkavan valokuituverkosta (violetti alue). Jos asut kartta-alueen rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus kotiosoitteeseesi nettituelta. Alueen rajaukset ovat suuntaa-antavia.

Valokuituliittymän hinta

Kysy saatavuus ja tarjous omaan osoitteesi ottamalla yhteyttä Nettitukeemme 019 689 944, nettituki@nivos.fi tai alla olevasta linkistä. Kun teet tilauksen valokuituliittymästä, siihen kuuluu kaikki tarvittava eli liittymän kaivutyöt, asennus, asiakaspäätelaite eli modeemi sekä kytkentä. Valokuitu on edullisinta hankkia silloin, kun alueellesi rakennetaan uutta valokuituverkkoa. Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on kytketty käyttöösi.

Tiesitkö, että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä?

Vähennyskelpoista on työn osuus kiinteistön ja tontin osalta. Työnosuus riippuu aina kohteesta ja siellä tehtävästä työn määrästä. Yleisellä tasolla työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta. Tämä osuus tarkentuu aikaisintaan suunnitteluvaiheessa ja viimeistään, kun kohde on rakennettu. Kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % vuonna 2021.
Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.