Valokuituliittymä haja-asutusalueelle

Puuttuuko kodistasi valokuituliittymä? Ei hätää, Kuitu Kotiin -valokuituverkkomme käsittää tällä hetkellä useita haja-asutusalueita.

Tarkista valokuidun saatavuus täältä.

Laajennamme valokuituverkkoamme jatkuvasti. Jos alueellasi ei ole tällä hetkellä saatavissa valokuituliittymää, voit jättää kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Lopullinen tilaus tehdään yhdessä kuitumyynnin kanssa.

Saatavuuskartan aluerajaukset ovat suuntaa-antavia. Jos asut rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus nettituelta. 

Valokuituliittymän hinta haja-alueilla alk. 1 690 € (sis. alv. 24 %)

Perustoimitukseen sisältyy:
Valokuitukaapelin kaivuu- ja asennustyöt Nivoksen runkoverkosta* tontille (max. 150 m). Liittymän asennus- ja kuitutyöt. Päätelaitteen, joka sisältää Kaapeli-TV:n ja 4xRJ45 -liitännät. Asiantuntijoidemme avut ja neuvot koko liittymän toimituksen ajan.

Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on toimitettu ja kytketty käyttöösi.

*Runkolinjamme ja valokuituverkkomme reitti tulee pääsääntöisesti noudattamaan alueen yleisien teiden vierustoja.

Esimerkkilaskelma kohteelle, jonka kaivuumatka ylittää 150 m:
Liittymismaksu 1 690 €. Kohde sijaitsee 200 m runkoverkosta: 200 m - 150 m = 50 m. Ylimenevä matka on 50 m. Tämän osuus (5 €/m) tulisi maksamaan 50 m x 5 € = 250 €. Kokonaiskustannus liittymällä on tässä tapauksessa 1 690 € + 250 € =  1 940 €

Liittymän hinta sovitaan aina kohteessa tehdyn katselmuksen tai erillisen tarjouksen pohjalta. Täyttämällä alla olevan lomakkeen, osoitat kiinnostuksen liittymän tilaamista kohtaan. Myyjämme ottavat tämän pohjalta sinuun yhteyttä hinnan ja kokonaisuuden määrittelemiseksi.

Jos olet kiinnostunut kuituliittymästä, jätäthän yhteystietosi, niin myyntimme ottaa sinuun yhteyttä.

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.