Valokuituliittymä haja-asutusalueelle

Puuttuuko kodistasi valokuituliittymä? Ei hätää, Kuitu Kotiin -valokuituverkkomme käsittää tällä hetkellä useita haja-asutusalueita Mäntsälässä ja lähialueella taajama-alueiden lisäksi.

Tämän sivun hintatiedot koskevat vain määriteltyjä haja-alueita. Jos et saapunut tälle sivulle liittymien saatavuuskyselyn kautta tai et tiedä kumpaan alueeseen kotisi kuuluu, voit tarkistaa sen kätevästi liittymien saatavuuskyselystä. Palvelu ohjaa sinut kotiosoitteesi perusteella oikealle tilauslomakkeelle.

Laajennamme valokuituverkkoamme jatkuvasti

Jos alueellasi ei ole tällä hetkellä saatavissa valokuituliittymää, voit jättää kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Lopullinen tilaus tehdään yhdessä kuitumyynnin kanssa.

Saatavuuskartan aluerajaukset ovat suuntaa-antavia. Jos asut rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus nettituelta. 

Valokuituliittymän hinta haja-asutusalueille alkaen 1 690 €

Tutustu hintoihin ja perustoimituksen sisältöön

Jos olet kiinnostunut kuituliittymästä, jätäthän yhteystietosi, niin myyntimme ottaa sinuun yhteyttä.

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.