Valokuituliittymä taajama-alueelle

Puuttuuko kodistasi valokuituliittymä? Ei hätää, Kuitu Kotiin -valokuituverkkomme käsittää tällä hetkellä useita taajama-alueita Mäntsälässä ja lähialueella.

Tarkista valokuidun saatavuus täältä.

Laajennamme valokuituverkkoamme jatkuvasti. Jos alueellasi ei ole tällä hetkellä saatavissa valokuituliittymää, voit jättää kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Lopullinen tilaus tehdään yhdessä kuitumyynnin kanssa.

Saatavuuskartan aluerajaukset ovat suuntaa-antavia. Jos asut rajavyöhykkeellä, varmista saatavuus nettituelta. 

Taajama-alueet

  • Mäntsälän keskusta-alue
  • Kärkölän kirkonkylä
  • Järvelän keskusta-alue
  • Oitti
  • Haarajoki
  • Hyökännummi
  • Lappila

*Aluerajaukset voit varmistaa liittymien saatavuuskyselystä

Valokuituliittymän hinta taajama-alueilla on 1 280 € (sis. alv. 24 %)

Perustoimitukseen sisältyy:
Valokuitukaapelin kaivuu- ja asennustyöt Nivoksen runkoverkosta* tontille. Liittymän asennus- ja kuitutyöt. Päätelaitteen, joka sisältää Kaapeli-TV:n ja 4xRJ45 -liitännät. Asiantuntijoidemme avut ja neuvot koko liittymän toimituksen ajan.

Liittymismaksu laskutetaan vasta kun liittymä on toimitettu ja kytketty käyttöösi. PS. Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Työnosuus on n. 25-50 % liittymismaksusta.

Jos olet kiinnostunut kuituliittymästä, jätäthän yhteystietosi, niin myyntimme ottaa sinuun yhteyttä.

Tarjoamme asuinalueellesi myös seuraavia tuotteita ja palveluita

Aurinkopaneelit

Tilaamalla aurinkopaneelisi meiltä saat juuri sinun taloosi ja tarpeeseesi mitoitetut aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna. Asennuksesta vastaa sertifioidut aurinkosähköasentajamme

Sähkösopimukset

Luovumme fossiilisista polttoaineista ja teimme päätöksen myös sinun puolesta: Nivoksen sähkö on aina ilmastoystävällistä.

Kotisi lämmitysratkaisut

Onko nykyisestä lämmitysmuodosta tullut kallista tai onko se alkanut reistailemaan? Ota yhteyttä, niin etsitään perheesi ja kotisi tarpeisiin oikea vaihtoehto. Voit heittää huolet nurkkaan, sillä huolehdimme koko projektista sen alusta loppuun saakka.