Valokuituyhteys taloyhtiön asukkaalle

Onko taloyhtiösi (rivi- ja kerrostalo) jo liitetty valokuituverkkoomme ja haluaisit ottaa valokuituyhteyden käyttöön tai kenties päivittää yhteysnopeuden?

Valokuituasiakkaillemme meillä on tarjota useita eri nopeuksia nettiin, voit valita omaan käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.  Palveluiden ja käyttötarkoituksen muuttuessa tarvitaan huomattavasti suurempia tiedonsiirtonopeuksia ja valokuituverkko onkin nykymuotoisen tietotekniikan ehdoton edellytys. Se pystyy siirtämään suuria määriä ääntä, dataa ja videota kaksisuuntaisesti ja lähes rajattomasti. Nettisivut aukeavat ja tiedostot latautuvat nopeasti, suurien sähköpostiliitteiden lähettäminen ja varmuuskopiointi verkkoon on todella nopeaa. 

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Se tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden. Sinun yhteytesi ei riipu siitä, miten muu naapurusto käyttää nettiä juuri nyt. Valokuidulla varmistat, että koko perheen laitteet, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia.

Ota nettiyhteys käyttöösi perusnopeudella tai valitse huippunopea laajakaista. Voit myös halutessasi tilata TV-palvelut samaan pakettiin. Täytä alla oleva yhteydenotto lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soita meille nettitukeen tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää tarjolla olevista nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Yleisimmin käytössä olevat yhteysnopeudet taloyhtiöissä
Nopeudet saattavat vaihdella taloyhtiön sopimuksesta ja taloyhtiössä käytössä olevasta tekniikasta riippuen. Kysy taloyhtiösi hinnoittelu alla olevan lomakkeen kautta.
Vasemmalla sarakkella yhteysnopeudet ja oikealla hinnat
Nopeus Hinta €/kk
Kelpo yhteys 20/20 M Kysy hinta
Perussetti 50/50 M Kysy hinta
Satalasissa 100/100 M Kysy hinta
Tosi kovaa 300/300 M* Kysy hinta
Vauhti kiihtyy 600/300 M* Kysy hinta
Giganopee 1000/500 M* Kysy hinta

Täytä alla oleva yhteystietolomake, niin saat taloyhtiökohtaisen hinnoittelun

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä aiheet

Tehokas langaton sisäverkko

Tökkiikö kodin langaton verkko? Tässä sinulle ohjeita langattoman lähiverkon sujuvaan käyttöön.

Valokuitu vai 5G?

Moni miettii, mikä on nopein ja luotettavin verkkoyhteys omaan kotiin. Mikä on valokuidun ja 5G:n ero? Kumpi on pitkällä tähtäimellä fiksumpi valinta?