Pidämme sinut kartalla energia-asioissa, niin sinä voit keskittää energiasi omaan toimintaanne

Suosittelemme ja autamme valitsemaan tavoitteisiinne sopivan sähkösopimusratkaisun valikoimastamme. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat aina henkilökohtaista palvelua. Pidämme sinut kartalla energia-asioissa, niin sinä voit keskittää energiasi omaan toimintaanne.

Täytä yhteydenottolomake ja teemme yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen.
Kuvituskuva
LuonnonVoima- tai ArkiVoima-sähkösopimus
LuonnonVoima-sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa, jonka energianlähteenä ovat tuuli-, vesi- ja aurinkovoima.

ArkiVoima-sähkö on 100 % fossiilivapaata energiaa, joka koostuu ydin-, tuuli-, vesi- ja aurinkovoimasta.

Valittavissa toistaiseksi voimassa oleva tai 24 kk määräaikainen sopimus.
Kuvituskuva
Tuntikohtainen pörssisähkösopimus
Pörssisähkön kulutushinta perustuu kulloinkin voimassaolevaan pörssihinnoitteluun. Pörssisähkö sopii erityisesti yrityksille, joiden sähkönkäytttö ajoittuu tunneille, jolloin hinnat ovat alimmillaan.

Valittavissa 100 % uusiutuva LuonnonVoima-sähkö.

LuonnonVoima-sähkön energianlähteenä ovat tuuli-, vesi- ja aurinkovoima.
Kuvituskuva
Kiinteähintainen toimitussopimus
Kiinteähintainen sopimus on paras vaihtoehto vakaahintaiselle sähkölle yrityksesi todellisten kulutusmittausten mukaan. Kiinteähintainen sähkösopimus tehdään aina valitulle määräajalle.

Tee vaivaton, mutta vaikuttava ympäristöteko ja valitse sähkön tuotantomuodoksi uusiutuvaa energiaa. Nivoksen uusiutuva energia on aina alkuperätakuin varmennettua, 100% uusiutuvaa tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa.

HUOM! Toistaiseksi ei valikoimassa

Valitse uusiutuva energia ja liity ympäristövaikuttajien joukkoon!

Valitsemalla uusiutuvan energiamuodon liityt ympäristövaikuttajaksemme ja saat käyttöösi tunnuksen sekä muuta julkaisuvalmista markkinointimateriaalia, jolla kerrot asiakkaillesi vastuullisesta valinnastasi tyylikkäästi.

Miksi sähkösopimus Nivokselta?

Me huolehdimme sähkö- ja energia-asioistasi yli 90 vuoden kokemuksella. Voit hyvillä mielin ostaa sähköä meiltä, sillä olemme suomalainen yritys ja olemme läsnä jatkossakin.

Olipa asiasi pieni tai suuri, niin tavoitat asiakaspalvelijamme nopeasti monessa eri kanavassa.

Asiantuntijamme on apunasi!

Jäitkö vielä pohtimaan vaihtoehtoja tai kaipaatko apua valinnassa? Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika, niin laitetaan homma käyntiin!

Sopimusehdot

Sopimus tehdään Nivos Energia Oy:n kanssa. Tarjouksessa mainitut hinnat koskevat sähköenergian osuutta. Verkkoyhtiösi laskuttaa sähkön siirtomaksun ja sähköveron. Arvioimme asiakkaan vakuustarpeen tarkistamalla luottotiedot. Jos vakuustarve ilmenee, lähetämme asiakkaalle kirjallisen vakuuspyynnön. Perustuu myyntiehtoihin (SME 2014 3.3).

Vuonna 2021 myydyn sähkön energialähdejakauma: fossiiliset polttoaineet ja turve 33,5 %, uusiutuvat energialähteet 27,15 % ja ydinvoima 39,30 %. Hankitun sähkön tuotannosta syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat  190,04 g/kWh ja hankitun sähkön tuottamisessa syntyi käytettyä ydinpolttoainetta 1,12 mg/kWh.