Pidämme sinut kartalla energia-asioissa, niin sinä voit keskittää energiasi omaan toimintaanne

Suosittelemme ja autamme valitsemaan tavoitteisiinne sopivan sähkösopimusratkaisun valikoimastamme. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat aina henkilökohtaista palvelua. Pidämme sinut kartalla energia-asioissa, niin sinä voit keskittää energiasi omaan toimintaanne.

Täytä yhteydenottolomake ja teemme yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen.
Kuvituskuva
Kiinteähintainen toimitussopimus
Kiinteähintainen sopimus on paras vaihtoehto vakaahintaiselle sähkölle yrityksesi todellisten kulutusmittausten mukaan. Kiinteähintainen sähkösopimus tehdään aina valitulle määräajalle.

Tee vaivaton, mutta vaikuttava ympäristöteko ja valitse sähkön tuotantomuodoksi uusiutuvaa energiaa. Nivoksen uusiutuva energia on aina alkuperätakuin varmennettua, 100% uusiutuvaa tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa.


HUOM! Toistaiseksi ei valikoimassaKuvituskuva
Hinnankiinnitys
Hinnankiinnitys-malli on edullinen ja matalariskisin tapa hankkia sähköä ilman määräaikaa ja sopimuksien uusimista. Edullinen sähkön hinta varmistetaan hyödyntämällä sähkömarkkinoiden hintavaihteluja. Sähkökaupan ammattilaiset hankkivat puolestasi sähköä aina edullisimmilta ajanjaksoilta.

Sovimme asiakkaan kanssa marginaalin ja hinnankiinnitysmekanismin, joiden perusteella teemme ajallisesti hajautettujen ja suunniteltujen hinnankiinnityksiä. Lopullinen sähkön hinta on tiedossa aina vähintään vuodeksi eteenpäin, mikä tuo ennustettavuutta yrityksesi talouden suunnitteluun.

Hinnankiinnitys-malli sopii hyvin suuremman kulutuksen kohteisiin. Jos yritykselläsi on useampia käyttöpaikkoja, voimme tehdä yhden sopimuksen, joka kattaa kaikki yrityksesi käyttöpaikat. Valittavissa toistaiseksi voimassa oleva tai vähintään 24 kk määräaikainen sopimus.

Tee vaivaton, mutta vaikuttava ympäristöteko ja valitse sähkön tuotantomuodoksi uusiutuvaa energiaa. Nivoksen uusiutuva energia on aina alkuperätakuin varmennettua, 100% uusiutuvaa tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa.
Kuvituskuva
Sähkösalkku
Sähkösalkun hallinnalla voimme varmistaa yrityksellesi aina edullisen sähkön myös pidemmällä aikavälillä. Sähkönhankinta toteutetaan jatkuvana ja hajautettuna hintasuojausten ketjuna, jolloin sattuman merkitys pienenee ja yrityksesi saa suunnitelmallisesti ostettua sähköä vakaalla hinnalla pidemmälle ajalle.

Teemme yrityksellesi aina asiakaskohtaisen sähkön hankintastrategian. Sopimukseemme kuuluu nimetty yhteyshenkilö, joka raportoi säännöllisesti hankintastrategian onnistumisesta. Jos yritykselläsi on useampia käyttöpaikkoja, voimme tehdä yhden sopimuksen, joka kattaa kaikki yrityksesi käyttöpaikat.

Tee vaivaton, mutta vaikuttava ympäristöteko ja valitse sähkön tuotantomuodoksi uusiutuvaa energiaa. Nivoksen uusiutuva energia on aina alkuperätakuin varmennettua, 100% uusiutuvaa tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa..
Valitse uusiutuva energia ja liity ympäristövaikuttajien joukkoon!

Valitsemalla uusiutuvan energiamuodon liityt ympäristövaikuttajaksemme ja saat käyttöösi tunnuksen sekä muuta julkaisuvalmista markkinointimateriaalia, jolla kerrot asiakkaillesi vastuullisesta valinnastasi tyylikkäästi.

Miksi sähkösopimus Nivokselta?

Me huolehdimme sähkö- ja energia-asioistasi yli 90 vuoden kokemuksella. Voit hyvillä mielin ostaa sähköä meiltä, sillä olemme suomalainen yritys ja olemme läsnä jatkossakin.

Olipa asiasi pieni tai suuri, niin tavoitat asiakaspalvelijamme nopeasti monessa eri kanavassa.

Asiantuntijamme on apunasi!

Jäitkö vielä pohtimaan vaihtoehtoja tai kaipaatko apua valinnassa? Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika, niin laitetaan homma käyntiin!

Sopimusehdot

Sopimus tehdään Nivos Energia Oy:n kanssa. Tarjouksessa mainitut hinnat koskevat sähköenergian osuutta. Verkkoyhtiösi laskuttaa sähkön siirtomaksun ja sähköveron. Arvioimme asiakkaan vakuustarpeen tarkistamalla luottotiedot. Jos vakuustarve ilmenee, lähetämme asiakkaalle kirjallisen vakuuspyynnön. Perustuu myyntiehtoihin (SME 2014 3.3).

Vuonna 2021 myydyn sähkön energialähdejakauma: fossiiliset polttoaineet ja turve 33,5 %, uusiutuvat energialähteet 27,15 % ja ydinvoima 39,30 %. Hankitun sähkön tuotannosta syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat  190,04 g/kWh ja hankitun sähkön tuottamisessa syntyi käytettyä ydinpolttoainetta 1,12 mg/kWh.

 

Ympäristövaikuttajanamme saat käyttöösi tunnuksen sekä muuta julkaisuvalmista markkinointimateriaalia, jolla kerrot asiakkaillesi vastuullisesta valinnastasi tyylikkäästi.