TV-kortti - Avain lukuisiin elämyksiin

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti eli TV-kortti on kortinlukijaan tai digiboksiin asetettava kortti, joka mahdollistaa maksullisten TV-kanavien katselun.

TV-kortti mahdollistaa ilmaisen katselun seuraaviin kanaviin:

  • Kuukauden bonuskanava (kuukausittain vaihtuva kanava)
  • Fox HD (kanava 32)
  • National Geographic Channel HD (kanava 40)
  • TRT World HD (kanava 356)
     

Rinnakkaiskortti

Katselukortin oheen on mahdollista hankkia rinnakkaiskortti, jolla voit katsella kanavia edullisesti myös kodin kakkostelkkarissa. Rinnakkaiskortille voit tilata varsinaisen katselukortin kanavapaketit edulliseen erikoishintaan. Toki rinnakkaiskortille voit tilata myös muita kanavapaketteja normaalihintaan. Pääkortin rinnalle voit hankkia maksimisissaan 1 rinnakkaiskortin.

TV-kortti
TV-kortin hinnasto
Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. TV-kortti on Nivoksen omaisuutta ja korttitilauksen laskutus päättyy sen jälkeen, kun kortti on palautettu Nivokselle.
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
TV-kortti (pääkortti) 2,90
TV-kortti (rinnakkaiskortti) 1,45

Kaikki Nivos Oy:n kaapeliverkon teräväpiirto- eli HD-kanavat käyttävät MPEG-4-pakkausta, mutta myös tavallisen tarkkuuden kanavat siirtyvät MPEG-4-muotoon yhä lisääntyvässä määrin. Näiden kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi. Jos haluat tarkistaa, onko vastaanottimesi Cable Ready HD -hyväksytty malli, katso www.testatutlaitteet.fi. Siirrymme MPEG-4-lähetyksiin kanavayhtiöiden tekemien muutosten mukaisesti. 

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15.
​Jos olet jo asiakkaamme omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Oletko TV-asiakkaamme? Tilaa täältä

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti eli TV-kortti on digiboksiin asetettava kortti, joka mahdollistaa maksullisten TV-kanavien katselun. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.