TV-kortti - Avain lukuisiin elämyksiin

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti eli TV-kortti on kortinlukijaan tai digiboksiin asetettava kortti, joka mahdollistaa maksullisten TV-kanavien katselun.

Loistavia uutisia TV-kortin hankkineille. 1.10.2021 lähtien lisätään ilmaiskatseluun 4 uutta kanavaa ja 1.12.2021 lähtien vielä yksi lisää. Ennestään TV-kortilla on näkynyt TRT World HD kanava sekä vaihtuva kuukauden bonuskanava. 

TV-kortti mahdollistaa ilmaisen katselun seuraaviin kanaviin:

  • Kuukauden bonuskanava (kuukausittain vaihtuva kanava)
  • TRT World HD (kanava 356), seikkailuja ja reality-sarjoja, tosielämän makuisina.
  • Viasat History (kanava 493), historian kiehtovimmat tapahtumat esihistoriasta nykyaikaan.
  • Viasat Nature (kanava 495), upeita luonto-ohjelmia ympäri planeettaa.
  • Viasat Explorer (kanava 491), seikkailuja ja reality-sarjoja, tosielämän makuisina.
  • V Sport+ Suomi HD (kanava 464), huippu-urheilua suomalaiseen makuun
  • Love Nature 4k (kanava 229) Alkaen 1.12.2021. Nimensä mukaisesti Love Nature keskittyy upeisiin luonto-ohjelmiin, jotka näyttävät uudella tekniikalla henkeäsalpaavan tarkoilta (4K-kanavan katsomista varten tarvitset Ultra HD:tä tukevan TV:n.)

TV-kortin uusi hinta 1.1.2022 alkaen on 3,90 €/kk ja rinnakkaiskortin 1,95 €/kk

Tarjoamme TV-kortin vanhalla hinnalla loppuvuoden ajan. 1.1.2022 alkaen sen hinta on 3,90 €/kk, jolla näet koko kahdeksan kanavan tarjonnan.

 

Rinnakkaiskortti

Katselukortin oheen on mahdollista hankkia rinnakkaiskortti, jolla voit katsella kanavia edullisesti myös kodin kakkostelkkarissa. Rinnakkaiskortille voit tilata varsinaisen katselukortin kanavapaketit edulliseen erikoishintaan. Toki rinnakkaiskortille voit tilata myös muita kanavapaketteja normaalihintaan. Pääkortin rinnalle voit hankkia maksimisissaan 1 rinnakkaiskortin.

TV-kortti
TV-kortin hinnasto
Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. TV-kortti on Nivoksen omaisuutta ja korttitilauksen laskutus päättyy sen jälkeen, kun kortti on palautettu Nivokselle.
Vasemmalla sarakkeella tuotteen nimi ja oikealla hintatiedot
Tuote Hinta €/kk
TV-kortti (pääkortti) 2,90 € (1.1.2022 alkaen 3,90 €)
TV-kortti (rinnakkaiskortti) 1,45 € (1.1.2022 alkaen 1,95 €)

Kaikki Nivos Oy:n kaapeliverkon teräväpiirto- eli HD-kanavat käyttävät MPEG-4-pakkausta, mutta myös tavallisen tarkkuuden kanavat siirtyvät MPEG-4-muotoon yhä lisääntyvässä määrin. Näiden kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi. Jos haluat tarkistaa, onko vastaanottimesi Cable Ready HD -hyväksytty malli, katso www.testatutlaitteet.fi. Siirrymme MPEG-4-lähetyksiin kanavayhtiöiden tekemien muutosten mukaisesti. 4K-kanavan katsomista varten tarvitset Ultra HD:tä tukevan TV:n.

Käsittelemme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset arkisin klo 8-15.
​Jos olet jo asiakkaamme omahallinnan kautta tulleet kanavatilaukset päivittyvät myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Oletko TV-asiakkaamme? Tilaa täältä

Asiakkaanamme voit tilata kanavapaketteja suoraan Omahallinnan kautta!

Puuttuuko sinulta TV-kortti?

Jotta voit ostaa itsellesi maksullisia TV-kanavia tarvitset itsellesi Katselukortin. Katselukortti eli TV-kortti on digiboksiin asetettava kortti, joka mahdollistaa maksullisten TV-kanavien katselun. Katselukortti maksaa 2,90 €/kk.

Kanavapaketit

Avaa ovi uusiin maailmoihin. Valokuituliittymän omistajana sinulla on mahdollisuus tilata kauttamme TV-kanavapaketteja.