Turvaposti - salatun sähköpostin lähettäminen

Meille on mahdollista lähettää luottamuksellista tietoa sisältävää viestiä käyttäen Nivoksen turvapostijärjestelmää. Turvapostin lähettämiseen tarvitset internet selaimen. Palvelun käyttö edellyttää sähköpostiosoitteen rekisteröimistä palveluun. Viestin lähettäminen onnistuu seuraamalla tätä ohjetta. 

  • Aloita viestin lähettäminen rekisteröitymällä https://securemail.nivos.fi -palveluun. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ”Lähettäjä”-kenttään ja paina ”Jatka”.
  • Paina ”Rekisteröidy”, jolloin saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuslinkin. Turvaposti lähettää sinulle rekisteröintiviestin osoitteesta @email -osoitteesta. Rekisteröitymisesi ja henkilökohtainen linkkisi ovat voimassa 10 päivää.
  • Avaa sähköpostisi ja klikkaa viestin lopussa olevaa henkilökohtaista linkkiä
  • Linkistä avautuu lomake uuden viestin lähettämistä varten. Lisää sähköpostin vastaanottaja ja aihe, kirjoita viestisi sekä lisää mahdolliset liitteet. Allekirjoitus kenttään voit lisätä omat yhteystietosi. Voit myös pyytää automaattisen lukukuittauksen, kun viestisi on avattu, valitsemalla kyseisen valintaruudun. Täytettyäsi lomakkeen, voit lähettää viestin painamalla ”Lähetä”-painiketta.

Tarvitsetko apua salatun sähköpostin lähettämisessä?

Ei hätää, nettituki auttaa sinua mielellään. Katso alempana yhteystiedot tai voit jättää lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön.

Nivoksen nettituki
Netti- ja TV-asioiden tukipalvelut
019 689 944
@email

Ota yhteyttä!