Hyvä asiakkaamme, sähkön verkkopalvelun laskuttaja muuttuu

Sähkön verkkopalvelusi eli sähkön siirron laskuttajana toimii 1.2.2023 alkaen Nivos Energia Oy:n sijasta Nivos Verkot Oy. Ensimmäinen lasku Nivos Verkoilta saapuu maaliskuun alussa ja tällöin myös tilinumero muuttuu.

Jos sinulla on ollut Nivos Energian kanssa e-laskutus, saat automaattisesti verkkopankkiisi hyväksyttäväksi Nivos Verkoilta e-laskusopimuksen helmikuun aikana. Käy aktivoimassa e-laskusopimus heti, niin saat ensimmäisen laskusi maaliskuussa sähköisesti verkkopankkiisi. Muussa tapauksessa saat laskusi paperisena.

Nivos Energian suoramaksusopimuksesi ei siirry automaattisesti Nivos Verkoille. Saat siksi Nivos Verkoilta ensimmäisen laskun paperisena kotiisi. Jos haluat solmia Nivos Verkkojen kanssa uuden suoramaksusopimuksen, niin tämä onnistuu asioimalla omassa pankissasi. Otathan mukaasi pankkiisi Nivos Verkoilta saamasi ensimmäisen laskun.

Jos haluat siirtyä käyttämään kätevää e-laskua, voit tilata sen helposti saatuasi ensimmäisen laskun Nivos Verkoilta maaliskuun alussa. Toimi näin:

  1. Tee e-laskusopimus verkkopankissasi
  2. Valitse e-laskun lähettäjäksi / laskuttajaksi Nivos Verkot Oy
  3. Valitse laskutyyppi: sähkönsiirto
  4. Tallenna laskuttajan yksilöintitieto viitenumerolla, jonka löydät maaliskuussa Nivos Verkot Oy:ltä saamastasi laskusta
  5. Saat tarvittaessa lisätietoja pankistasi
Me Nivoksella teemme jatkuvasti parhaamme, että sähköä virtaa käyttöösi luotettavasti ja taukoamatta. Vastuullamme on varmistaa asiakkaidemme sähkönjakelun luotettavuus, turvallisuus ja toimintavarmuus.

Pidämme hyvää huolta älykkäästä sähköverkostamme, joka minimoi häiriötilanteiden vaikutukset sähkönjakeluun. Vika- ja häiriötilanteissa sähköverkkomme osaa hälyttää asiantuntijamme toimiin välittömästi. Saamme siis tiedon sähköverkon vioista jo usein, ennen kuin niiden vaikutukset ovat edes havaittavissasi.