Nyt voit hoitaa Nivoksen laskujen maksuasioita kätevästi Oma Lowell -palvelussa! 

Tarjoamme käyttöösi Oma Lowell -palvelun, jossa voit tarkastella ja hoitaa entistä joustavammin Nivoksen laskuihin liittyviä asioita. Löydät palvelusta kaikkiin sopimuksiisi liittyvät laskutiedot, voit tarvittaessa siirtää eräpäivää tai asioida laskujen maksamiseen liittyvissä asioissa Lowellin ammattilaisten kanssa chatissa.

Oma Lowell – itsepalvelukanava laskujen maksuasioihin

Palvelussa on kaksi osiota: Oma Lowell Laskutus ja Oma Lowell Perintä. 

Oma Lowell Laskutus -palvelussa voit tarkastella helposti kaikkia Nivokselta saamiasi laskuja yhdestä paikasta. Palvelussa voit tarvittaessa siirtää laskusi eräpäivää kerran (enintään 14 vuorokautta). Jos laskusi on siirtynyt maksumuistutustilaan tai perintään, voit siirtyä joustavasti asioimaan perintäasioissa Laskun tilanne -kohdasta. 

Oma Lowell Perintä -palvelussa voit hoitaa myöhässä olevan maksun tai perintäasian kuntoon sekä keskustella Lowellin asiakasneuvojan kanssa chatissa. 

Saatat nähdä Oma Lowell -palvelussa muidenkin yhtiöiden laskuja, joiden maksamiseen ja reskontraan liittyviä asioita Lowell hoitaa. Kaikki nämä yritykset ja yhteisöt eivät kuitenkaan välttämättä ole ottaneet käyttöön Oma Lowell -itsepalvelukanavaa.   

Ota Oma Lowell -palvelu käyttöösi

Oma Lowell -palvelun löydät osoitteesta: https://oma.lowell.fi

Kirjaudu palveluun tunnistautumalla joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Yritysasiakkaana asiointioikeutesi tarkistetaan rekistereistä Suomi.fi-palvelun avulla. Jos sinulla ei ole asiointioikeuksia asemasi perusteella, sinun tulee pyytää sähköinen valtuutus Suomi.fi-palvelusta. Valtuutuksen voi antaa yrityksen tai organisaation edustaja, jolla on tähän tarvittavat oikeudet. Kun pyydät valtuutusta, sinun on myös valittava sopiva valtuutusasia. Hoitaaksesi yrityksen laskutus- ja perintäasioita Oma Lowell -palvelussa tarvittava valtuutus on ”Perintäasioiden hoitaminen”. Lisätietoa Suomi.fi-valtuuksista: https://www.suomi.fi/valtuudet 

Me Nivoksella palvelemme laskujen sisältöön ja sopimuksiin liittyvissä asioissa

Jos asiasi koskee laskun sisältöä tai muuta sopimukseesi liittyvää asiaa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme! Palvelemme sinua ma-pe klo 8-16 puhelimitse numerossa 019 689 955 tai sähköpostitse @email

Veden- ja sähkönkulutustietosi löydät online-palveluistamme

Vedenkulutustietosi löydät tuttuun tapaan Vesi Tasku -palvelusta sekä Mäntsälän ja Pukkilan alueella että Pornaisissa.

Sähkönkulutukseesi liittyvät tiedot saat kattavasti Nivos Online -palvelusta, joka tarjoaa sinulle edeltäjäänsä Tasku Onlinea monipuolisemman raporttikattauksen sähkökulutuksestasi. Palvelun kehittämisessä on kiinnitetty erityishuomiota myös siihen, että käyttö mobiililaitteilla on helpompaa ja miellyttävämpää. Jos et vielä ole ottanut käyttöösi Nivos Onlinea, tutustu https://www.nivos.fi/uutiset/uusi-palvelu-sahkonkulutuksen-seurantaan.

Tasku Online -palvelu on käytettävissäsi vielä maaliskuun puoliväliin saakka. 
 

Nivoksen asiakaspalvelu
Olipa asiasi pieni tai suuri, me hoidamme sen!
019 689 955
@email