Tasku Online on käytettävissäsi enää 14.3.2023 asti - ota uudet palvelut käyttöösi!

Vanha Tasku Online -palvelu on tullut tiensä päähän ja palvelu on käytettävissäsi enää 14.3.2023 saakka. Löydät sähkönkulutukseesi liittyvät tiedot nyt ja jatkossa Nivos Online -palvelusta ja laskusi Oma Lowell -palvelusta.

Rekisteröidy Nivos Online -palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja luo palveluun omat tunnukset. Palvelua ei voi käyttää Tasku Onlinen tunnuksilla. Oma Lowell -palveluun voit kirjautua suoraan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Jos et ole käyttänyt Nivos Online ja/tai Oma Lowell -palvelua aiemmin, suosittelemme tutustumaan lisätietoihin ja ohjeisiin alla olevista linkeistä.

Mies tietokoneella ja katsoo kulutustietojaan Nivos Online -palvelusta
Nivos Online -palvelu
Sähköasiakkaanamme saat käyttöösi uuden Nivos Online -palvelun, joka tulee korvaamaan aiemman Tasku Online -palvelun. Uusi palvelu tarjoaa sinulle entistä monipuolisemman raporttikattauksen sähkökulutuksestasi. Alla olevasta linkistä löydät vastauksia myös usein kysyttyihin kysymyksiin.
Mies tietokoneella ja katsoo ja on kirjautumassa Oma Lowell -palvelusta
Oma Lowell -palvelu
Jatkossa löydät laskusi Oma Lowell -palvelusta, jossa voit tarkastella ja hoitaa entistä joustavammin Nivoksen laskuihin liittyviä asioita. Löydät palvelusta kaikkiin sopimuksiisi liittyvät laskutiedot, voit tarvittaessa siirtää eräpäivää tai asioida laskujen maksamiseen liittyvissä asioissa Lowellin ammattilaisten kanssa chatissa.
Nivoksen asiakaspalvelu
Olipa asiasi pieni tai suuri, me hoidamme sen!
019 689 955
@email