Tule meille kaukolämpöasentajaksi

Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Edelläkävijyys lähtee ihmisistä. #Nivosmeininki on yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia, jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsimistä ja toteuttamista asiakkaillemme.

Tule työskentelemään energia-alan edelläkävijöiden joukkueeseen

Viime vuosina meillä Nivoksella on innovoitu mm. palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä, automaatiota ja sensoritekniikkaa sähköverkossa sekä hajautettuja energiaratkaisuja. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme juuri heille parhaiten sopivia energiaratkaisuja. 

Etsimme nyt joukkoomme kaukolämpöasentajaa

Vastaamme kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta verkkoalueellamme Mäntsälässä ja lähiympäristössä sekä ylläpidämme maakaasuverkko toimialueellamme. Etsimme nyt asennustiimin ammattilaistemme joukkoon kaukolämpöasentajaa huolehtimaan lämpölaitoksista ja verkoista.

Kaukolämpöasentajana tehtävänkuvaasi kuuluvat mm.

  • lämpölaitosten ja kaukolämpöverkon huolto- ja kunnossapitotyöt
  • mittariasennukset asiakkaidemme kiinteistöissä
  • maakaasuverkon käyttö- ja kunnossapitotyöt

Työn kesto: vakituinen 

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet tiimipelaaja, ja asiakas on sinulle tärkeä. Taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (lvi, sähkö tai koneautomaatio) ja jo jonkin verran työkokemusta kaukolämpöasennustöistä. Kokemus automaatio- ja sähkötöistä on plussaa.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset työskentelemään modernissa ja innovatiivisessa yhtiössä. Sinua odottaa erinomainen tiimi, joka tukee onnistumista työssäsi. Kehitämme ja koulutamme henkilöstöä aktiivisesti, joten toivomme sinulta innokkuutta jatkuvaan oppimiseen ja edelleen kouluttautumiseen. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti. Toimintatapaamme kutsutaan Nivosmeiningiksi. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan (sovellamme Energiateollisuuden työehtosopimusta).

Olemme mukana Työ ei syrji –kampanjassa

Meille vastuullisuus merkitsee tekoja ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Pyydämme sinua tukemaan meitä tavoitteessa ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulevat selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä.

Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka, henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle.

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lisätietoja saat  Nivokselta tiimiesimies Noora Laitalalta puh. 040 634 1920 ja Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalaiselta puh. 044 777 5102. Lähetäthän hakemuksesi liitteineen alla olevan hakulinkin kautta pian, viimeistään 4.2.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Täytä sähköinen hakemus Henkilöstöpalvelu Heimon verkkosivuilla.