Tule meille kesätyöntekijäksi sähköverkon ja energiaratkaisujen pariin

Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Edelläkävijyys lähtee ihmisistä. #Nivosmeininki on yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia, jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsimistä ja toteuttamista asiakkaillemme.

Tule työskentelemään energia-alan edelläkävijöiden joukkueeseen

Viime vuosina meillä Nivoksella on innovoitu mm. automaatiota ja sensoritekniikkaa sähkö- ja vesihuoltoverkossa sekä hajautettuja energiaratkaisuja. 

Etsimme nyt vahvistusta sähköverkon ja energiaratkaisujen asennustöihin

Sähköverkkojen ja energiaratkaisuiden kesätyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa avustavissa asennustehtävissä. Avustat asentajiamme mm. ilmalämpöpumppujen ja aurinkopaneelien asennuksissa. Pääset myös osallistumaan sähköverkkojen erilaisiin asennustehtäviin. Työtehtävät tehdään pääsääntöisesti ulkona. Voit olla uusi tekijä tai kokeneempi konkari, meillä oppii tekemään töitä, jos omaat hyvän asenteen.

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja tiimipelaaja sekä haluat kehittää osaamistasi. Taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Eduksi katsotaan C-ajokortti ja sähköalan koulutus tai työkokemus.

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja asiantuntijatiimin tuen modernissa ja innovatiivisessa yhtiössä. Nivoksella kesästä tulee mukava, sillä me olemme reipasta ja mukavaa porukkaa. Toivomme, että sinäkin olet. 

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tuomas Laukkanen puh. 040 350 8217 tai sähköpostitse @email.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen sähköpostilla osoitteeseen @email viimeistään 12.2.2023. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Käytäthän hakemuksesi lähettämiseen salattua sähköpostia. Turvapostin käyttöohjeet löydät klikkaamalla tästä.