Tule meille kesätyöntekijäksi vesihuoltoon

Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Edelläkävijyys lähtee ihmisistä. #Nivosmeininki on yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia, jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsimistä ja toteuttamista asiakkaillemme.

Tule työskentelemään energia-alan edelläkävijöiden joukkueeseen

Viime vuosina meillä Nivoksella on innovoitu mm. automaatiota ja sensoritekniikkaa sähkö- ja vesihuoltoverkossa sekä hajautettuja energiaratkaisuja. 

Etsimme nyt vahvistusta vesihuollon rakentamisen ja kunnossapidon tehtäviin

Vesihuollon kesätyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa vesihuollon verkostojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävissä. Työtehtävät tehdään pääsääntöisesti ulkona. Voit siis olla uusi tekijä tai kokeneempi konkari, meillä oppii tekemään töitä, jos omaat hyvän asenteen. Työtehtäviä voidaan muokata osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja tiimipelaaja sekä haluat kehittää osaamistasi. Taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Eduksi katsotaan vesihuoltoalan, maarakennus- tai LVI-alan koulutus tai työkokemus.

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja asiantuntijatiimin tuen modernissa ja innovatiivisessa yhtiössä. Nivoksella kesästä tulee mukava, sillä me olemme reipasta ja mukavaa porukkaa. Toivomme, että sinäkin olet. 

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Robert Hole puh. 040 314 5796 (arkisin klo. 8-14) tai sähköpostitse @email.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen sähköpostilla osoitteeseen @email viimeistään 12.2.2023. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Käytäthän hakemuksesi lähettämiseen salattua sähköpostia. Turvapostin käyttöohjeet löydät klikkaamalla tästä.