Tule meille projektityöntekijäksi taloushallintoon

Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Viemme asioita reippaasti eteenpäin ja kehitämme toimintaamme. #Nivosmeininki on yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia, jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsimistä ja toteuttamista.

Tule meille projektityöntekijäksi taloushallintoon

Haemme määräaikaista projektityöntekijää huolehtimaan käynnistyvien taloushallinnon muutosprojektien läpiviemisestä. Määräaikaisuus alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestää 31.12.2023 saakka.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm.

  • taloushallinnon muutosprojektien läpivienti
  • laskutukseen ja reskontraan liittyviä tehtäviä

Avaimet menestykseen sinulla on, jos sinulla on kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmien ja palveluntuottajien vaihtoon liittyvien projektien läpiviemisestä sekä osaamista liittyen laskutukseen, reskontranhoitoon, kirjanpitoon  ja kassanhallintaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Sinua odottaa asiantunteva tiimi, joka tukee onnistumista työssäsi. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti. Kutsumme toimintatapaamme Nivosmeiningiksi. 

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtajamme Helena Perämäki puh. 040 539 5321.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Helenalle osoitteeseen @email  viimeistään  26.3.2023. 

Käytäthän hakemuksesi lähettämiseen salattua sähköpostia. Turvapostin käyttöohjeet löydät klikkaamalla tästä.