Sähköautojen latauspisteille huutava tarve

Sähköauto on yhä useamman ihmisen autovalinta ympäristöseikkojen ja edullisten ajokilometrien takia. Samalla ladattavien sähköautojen määrän vauhdikas kasvu luo julkisille toimijoille paineita työpaikka- ja asiointilatauksen osalta. Myös lainsäädäntö edellyttää rakentamaan latauspisteitä kiinteistöjen yhteyteen.

Kuntien uudet haasteet ja polttavat kysymykset

Miten täytetään lainsäädännön vaatimukset? Miten turvataan alueen elinvoimaisuus? Miten vastataan kunnan asukkaiden ja henkilöstön lataustarpeisiin julkisissa kiinteistöissä?

Miten varmistetaan latauspalvelun hankinnassa:

  • Tarvittava osaaminen ja resurssit
  • Oikeanlaisen latausjärjestelmän valinta
  • Latauspisteiden käyttäjien laskutus ja tulojen tilitykset, alv-tilitykset ja kirjanpito
  • Järjestelmien tietoturvallisuus
  • Latauspisteiden käyttäjien asiakastuki 24/7
  • Latauspisteiden toiminta, ylläpito ja huolto

Tarjoamme kokonaisratkaisun - tarvitset vain sähkön, me huolehdimme kaikesta muusta!

Sähköautojen latauspalveluratkaisumme on paketoitu kuntien tarpeisiin. Se täyttää lainsäädännön vaatimukset. Se ei sido pääomia eikä vaadi asiantuntemusta. Se on riskitön ja toimintavarma. Kustannukset ovat helposti ennustettavia, kiinteä kuukausihinta kattaa: suunnittelun, toteutuksen, seurannan, ylläpidon ja asiakastuen.

Mitä huomioida, kun mietitään latausratkaisuja?

Sähköautojen määrä kasvaa huimaa vauhtia joka vuosi. Lainsäädäntö on uudistumassa, ja se edellyttää myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa julkisten toimijoiden osalta?

Asiantuntijamme ovat apunasi

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä millainen latauspalveluratkaisu olisi tarpeisiinne paras vaihtoehto! Hoidamme asiantuntevasti ja luotettavasti projektin suunnittelusta alkaen aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Toteutamme sähköautojen latauspalveluita Mäntsälään ja lähialueille.
Kuvassa Nivoksen kaupallinen johtaja Juri Ruohola
johtaja | Nivos Palvelut Oy
050 318 3652
@email

Jätä minulle viesti!