Sähköautojen latauspisteille huutava tarve

Sähköauto on yhä useamman ihmisen autovalinta ympäristöseikkojen ja edullisten ajokilometrien takia. Samalla ladattavien sähköautojen määrän vauhdikas kasvu luo julkisille toimijoille paineita työpaikka- ja asiointilatauksen osalta. Myös lainsäädäntö edellyttää rakentamaan latauspisteitä kiinteistöjen yhteyteen.

Kuntien uudet haasteet ja polttavat kysymykset

Miten täytetään lainsäädännön vaatimukset? Miten turvataan alueen elinvoimaisuus? Miten vastataan kunnan asukkaiden ja henkilöstön lataustarpeisiin julkisissa kiinteistöissä?

Miten varmistetaan latauspalvelun hankinnassa:

  • Tarvittava osaaminen ja resurssit
  • Oikeanlaisen latausjärjestelmän valinta
  • Latauspisteiden käyttäjien laskutus ja tulojen tilitykset, alv-tilitykset ja kirjanpito
  • Järjestelmien tietoturvallisuus
  • Latauspisteiden käyttäjien asiakastuki 24/7
  • Latauspisteiden toiminta, ylläpito ja huolto

Tarjoamme kokonaisratkaisun - tarvitset vain sähkön, me huolehdimme kaikesta muusta!

Sähköautojen latauspalveluratkaisumme on paketoitu kuntien tarpeisiin. Se täyttää lainsäädännön vaatimukset. Se ei sido pääomia eikä vaadi asiantuntemusta. Se on riskitön ja toimintavarma. Kustannukset ovat helposti ennustettavia, kiinteä kuukausihinta kattaa: suunnittelun, toteutuksen, seurannan, ylläpidon ja asiakastuen.

Mitä huomioida, kun mietitään latausratkaisuja?

Sähköautojen määrä kasvaa huimaa vauhtia joka vuosi. Lainsäädäntö on uudistumassa, ja se edellyttää myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa julkisten toimijoiden osalta?

Onko sinulla valmius sähköautojen lataamista varten?

Tilaa kartoitus meiltä! Selvitämme kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän kunnon ja soveltuvuuden sähköajoneuvojen lataukseen. Kartoituksen pohjalta annamme vaihtoehtoja latausjärjestelmän toteuttamiseksi.

Asiantuntijamme ovat apunasi

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä millainen latauspalveluratkaisu olisi tarpeisiinne paras vaihtoehto! Hoidamme asiantuntevasti ja luotettavasti projektin suunnittelusta alkaen aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Toteutamme latauspalveluita seuraaville alueille: Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Jaakko Puntanen

projekti-insinööri
040 549 4190
jaakko.puntanen@nivos.fi

Jerkko Starck

projektointi- ja kehityspäällikkö
019 68 991
jerkko.starck@nivos.fi