Liikenne sähköistyy, latauspisteille kasvava tarve

Yhä useampi meistä valitsee ladattavan auton. Ladattavien sähköautojen määrän vauhdikas kasvu luo tarvetta sähköautojen latauspisteille työpaikoille ja asiointikeskuksiin.

Edistämme ja tuemme liikenteen sähköistymistä kanssasi. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin vastaavan älykkään latausratkaisun, jonka voit tarjota henkilöstösi ja/tai asiakkaidesi käyttöön.

Tarjoamme kokonaisratkaisun - tarvitset vain sähkön, me huolehdimme kaikesta muusta!

Sähköautojen latausratkaisumme ovat toimintavarmoja. Latausasemat täyttävät kaikki lainsäädännön ja standardien vaatimukset. Tietoturva on huipputasoa. Latausasemien hallinta on vaivatonta ja käyttö helppoa. Ratkaisuihimme sisältyy aina mahdollisuus käyttäjien tunnistukselle sekä kulujen kohdistamiselle. Hoidamme lataustapahtumien automaattisen laskutuksen ja tilitämme lataustulot yrityksellesi.

Latausasemamme soveltuvat kaikkien sähköautoilijoiden tarpeisiin

Olemme valinneet laadukkaat latauslaitteistot. Voit olla varma, että ne ovat kestäviä ja täyttävät kaikki standardit.

Asennamme latausasemat tarpeidesi mukaan joko seinään tai maahan. Laitteet ovat teipattavissa tunnistettavasti juuri sinun yrityksesi ilmeen mukaisesti.

Latausratkaisuissamme käytetään älykkäitä ja Suomessa yleisesti käytettyjä latauspisteiden taustajärjestelmiä. Latausasemat valitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Käyttäjälle lataustapahtuman aloittaminen ja maksu tapahtuvat aina helposti mobiilisovelluksella tai lataustunnisteella.

Meiltä saatavilla myös teholatureita (DC), ota yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu olisi tarpeisiisi paras vaihtoehto! Hoidamme asiantuntevasti ja luotettavasti projektin suunnittelusta alkaen aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Toteutamme sähköautojen latauspalveluita Mäntsälään ja lähialueille.
Kuvassa Nivoksen kaupallinen johtaja Juri Ruohola
johtaja | Nivos Palvelut Oy
050 318 3652
@email

Jätä minulle viesti!