Uusien haasteiden edessä?

Sähköauto on nykyisin yhä useamman ihmisen autovalinta ympäristöseikkojen ja edullisten ajokilometrien takia. Samalla ladattavien sähköautojen määrän vauhdikas kasvu luo julkisille toimijoille paineita työpaikka- ja asiointilatauksen osalta. Myös lainsäädäntö edellyttää rakentamaan latauspisteitä kiinteistöjen yhteyteen.

Kunnat ovat uusien kysymysten edessä

Miten täytetään lainsäädännön vaatimukset, vastataan henkilökunnan työpaikkalataustarpeisiin tai järjestetään kuntalaisten asiointilataus julkisissa kiinteistöissä?

Meillä on sinulle vastaukset näihin kysymyksiin!

Tulevaisuusvarma latauspalvelu - Tarvitset vain sähkön, me huolehdimme muusta!

Nivoksen latauspalvelu on suunniteltu kuntien tarpeita silmällä pitäen. Se ei sido pääomia, resursseja tai vaadi asiantuntemusta. Avaimet käteen -kokonaispalvelu kiinteällä kuukausihinnalla on riskitön ja vaivaton vaihtoehto. Jos jokin hajoaa, hoidetaan se kuntoon tai korvataan uudella ilman lisäkuluja.

Mitä huomioida, kun mietitään latausratkaisuja?

Sähköautojen määrä kasvaa huimaa vauhtia joka vuosi. Lainsäädäntö on uudistumassa, ja se edellyttää myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa julkisten toimijoiden osalta?

Onko sinulla valmius sähköautojen lataamista varten?

Tilaa kartoitus meiltä! Selvitämme kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän kunnon ja soveltuvuuden sähköajoneuvojen lataukseen. Kartoituksen pohjalta annamme vaihtoehtoja latausjärjestelmän toteuttamiseksi.

Asiantuntijamme ovat apunasi

Ota yhteyttä, niin selvitetään millainen latausratkaisu olisi teille paras vaihtoehto! Hoidamme projektin suunnittelusta toteutukseen asti. Toiminta-alueemme: Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
0400 328 229
kari.rissanen@nivos.fi

Juri Ruohola

kaupallinen johtaja
050 318 3652
juri.ruohola@nivos.fi