Hyödynnä monialainen osaamisemme

Lämmitys voidaan toteuttaa monella tapaa, esimerkiksi: lämpöpumpuilla, kaukolämmöllä tai kiinteistöösi räätälöitynä ratkaisuna. Meiltä saat myös energiatehokkuutta lisäävät poistoilman lämmöntalteenottoratkaisut sekä lämmityksen optimointiin suunnitellun Älykäs lämmitys -palvelun. Toteutamme ratkaisuja Mäntsälässä ja lähikunnissa.

Kääritään hihat ja ryhdytään hommiin!

Projektin alkuvaiheissa suosittelemme, että varaat lämmitystapa-arvion, jota tehdessä asiantuntijamme tutustuu kiinteistösi lämmitysratkaisuun ja käy läpi nykyiset ja tulevat lämmitystarpeenne. Lämmitystapa-arvion perusteella saat hyvän käsityksen, miten projektissa olisi fiksua edetä.

Lämmitysjärjestelmän uusiminen 1 minuutissa

Kaipaatko lisätietoa lämmitysjärjestelmän uusimisesta? Tutustu oppaisiimme!

Olemme koonneet kaksi selkeää opasta, joista saat lisää tietoa ja apua lämmitysjärjestelmän
uusimista varten. Oppaat on suunnattu yrittäjille, kiinteistönomistajille ja kiinteistön asioista
vastaaville. Lataa ilmaiset oppaat laitteellesi ja tutustu niihin rauhassa.

Millaisia säästöjä saat lämmitysjärjestelmän uusimisella?

Miten uusit lämmitysjärjestelmän?

Vastuulliset valinnat vauhdittamassa liiketoimintaa

Sekä kotimaiset että kansainväliset tutkimukset osoittavat, että vastuullisuudella on merkitystä päätöksen teossa. Tällaista ei voi jättää huomioimatta omassa liiketoiminnassa.

Tutustu tarkemmin lämmitysjärjestelmän hankkimiseen

Mistä tunnistat, että lämmitysjärjestelmä kannattaisi uusia?

Lämmitysjärjestelmän muutostyön suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen nykyisen järjestelmän elinkaaren loppua, jotta toteutus ehditään tekemään rauhassa suunnitellun mukaiseksi, eikä hätäratkaisuihin tarvitse tyytyä.

Sopivan lämmitysjärjestelmän valinta

Lämmitysjärjestelmän uusiminen lähtee aina tarpeista – nykyisistä ja tulevista. Lämmitysjärjestelmän valintaan vaikuttavat muun muassa kiinteistön tyyppi, nykyinen lämmitysjärjestelmä, mahdolliset muut samanaikaiset saneeraukset ja käytettävissä oleva budjetti.

Miten lämmitysjärjestelmän vaihtotyö etenee?

Lämmitysjärjestelmän muutos lähtee liikkeelle hyvissä ajoin kartoitetusta tarpeesta uusia tai päivittää nykyinen järjestelmä. Kun sopiva lämmitysratkaisu on valittu, me huolehdimme koko vaihtotyöstä alusta loppuun saakka.

K2-ekotalot

"Rakennuttajana arvostan sitä, että Nivokselta saa kaiken tarvittavan saman katon alta. Siksi otimme heidän energia-asiantuntijan mukaan jo suunnittelupöytään."
Kari Järvenpää, Finesco Invest Oy

Asiantuntijamme ovat apunasi

Ota yhteyttä, niin selvitetään millainen lämmitysratkaisu olisi teille paras vaihtoehto! Hoidamme projektin suunnittelusta toteutukseen asti Mäntsälässä ja lähikunnissa.

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
0400 328 229
kari.rissanen@nivos.fi