Sopivan lämmitysjärjestelmän valinta

Lämmitysjärjestelmän uusiminen lähtee aina tarpeista – nykyisistä ja tulevista. Aluksi onkin hyvä selvittää, mitä muutoksella tavoitellaan ja missä aikataulussa. Lämmitysjärjestelmän valintaan vaikuttavat muun muassa kiinteistön tyyppi, nykyinen lämmitysjärjestelmä, mahdolliset muut samanaikaiset saneeraukset ja käytettävissä oleva budjetti. Merkittävä valintakriteeri on uuden järjestelmän tuoma säästö energiankulutuksessa ja ostoenergiassa.

Erilaisia lämmitysratkaisuja on lukuisia, mutta ei huolta: me autamme sinua löytämään tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivan ratkaisun. Emme ole sidottuja yhteen lämmitysmuotoon tai laitetoimittajaan, vaan asiantuntijamme etsivät sinulle aina parhaan ratkaisun laajasta valikoimastamme. Lämmitysjärjestelmän investointikustannukset vaihtelevat kohteesta ja toteutustavasta riippuen tuhansista euroista yli 200 000 euroon.

Lämmitysjärjestelmää ei välttämättä tarvitse uusia kokonaan

Aina lämmitysjärjestelmää ei tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan joissain tilanteissa nykyisen järjestelmän rinnalle voidaan ottaa jokin toinen ratkaisu. Lämmityksen energiatehokkuutta voidaan parantaa esimerkiksi ottamalla käyttöön Älykäs lämmitys –palvelumme. Älykkään lämmityksen optimoinnin avulla ostoenergiaa voidaan laskea jopa 10 % ja samalla lämmityksen säätö saadaan etävalvonnan piiriin.

Nykyisen järjestelmän rinnalle voidaan asentaa myös aurinkolämpö-, poistoilman lämmöntalteenotto- tai maalämpöjärjestelmä. Esimerkiksi maalämmön avulla voidaan kaiken tyyppisissä kiinteistöissä saavuttaa jopa 40-50 % vuotuinen säästö ostoenergiassa. Poistoilman lämmöntalteenoton lisääminen kaukolämmöllä lämmitettyyn kerrostaloon, liike- tai teollisuuskiinteistöön voi puolestaan alentaa ostoenergiaa jopa 30-40 % vuosittain.

Älä jää yksin projektin kanssa

Asiantuntijamme auttaa löytämään kiinteistöönne sopivimmat vaihtoehdot. Mihin ratkaisuun päädytkin, me toimitamme sen sinulle luotettavasti ja vaivattomasti: huolehdimme koko lämmitysjärjestelmän vaihtotyöstä aina vanhojen laitteiden purkamisesta uusien asennukseen ja niiden käytön opastukseen. Neuvomme asiakkaitamme ja toteutamme lämmitysratkaisuja Mäntsälässä ja lähikunnissa.
 

Varaa täältä lämmitystapa-arvio

Kuvassa Nivoksen myyntipäällikkö Kari Rissanen
myyntipäällikkö
0400 328 229
@email

Jätä minulle viesti!