Nivoksen sähkösopimus on vastuullisen toimijan valinta!

Liity mukaan ympäristövaikuttajien joukkoon ja valitse Nivoksen LuonnonVoima- tai ArkiVoima-sähkösopimus. Meillä et maksa ympäristöystävällisyydestä lisähintaa.

Valitse tarpeisiisi sopivin vaihtoehto ja tee sähkösopimus helposti ja nopeasti netissä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä sopimuksen puhelimitse tai kaipaat neuvoja: 019 689 955 (ark. 8-18).

Määräaikaiset sähkösopimukset

Määräaikaisella sopimuksella tiedät mitä yrityksesi sähköstä maksat ja suojaudut mahdollisilta hinnankorotuksilta sopimuksen keston ajan. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat kustannusten olevan ennustettavia ja vakaita.

LuonnonVoima-sähkösopimus
24 kk määräaikainen sopimus. 100 % uusiutuvaa energiaa: tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Hinnat alv 0%.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 2,98 €/kk
Kulutusmaksu 28,90 snt/kWh
ArkiVoima-sähkösopimus
24 kk määräaikainen sähkösopimus. 100 % fossiilivapaata energiaa: ydin-, tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Hinnat alv 0%.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 2,98 €/kk
Kulutusmaksu 28,90 snt/kWh

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus ei sido yritystäsi määräajaksi ja voit vaihtaa sopimuksen toiseen koska tahansa. Yrityksesi sähkön hinta seuraa markkinahintoja. Hinnat ovat tuntihinnoittelua vakaampia ja saat tiedon hintamuutoksista aina kuukautta ennen muutosajankohtaa. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat säilyttää valinnan vapauden.

LuonnonVoima-sähkösopimus
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 100 % uusiutuvaa energiaa: tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Hinnat alv 0 %.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu 40,31 snt/kWh
ArkiVoima-sähkösopimus
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. 100 % fossiilivapaata energiaa: ydin-, tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Hinnat alv. 0 %.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 3,95 €/kk
Kulutusmaksu 40,31 snt/kWh

Tuntikohtaiset pörssisähkösopimus

Tuntikohtaisen, toistaiseksi voimassa olevan pörssisähkösopimuksen hinnoittelu perustuu käyttöhetken mukaiseen sähkön hintaan, joka vaihtelee voimakkaasti jopa vuorokauden aikojen mukaisesti. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka voit vaikuttaa sähkön käyttöajankohtiin ja hyödyntää edullisimmat ajat.

LuonnonVoima-sähkösopimus
Toistaiseksi voimassa oleva tuntikohtainen pörssisähkösopimus. 100 % uusiutuvaa energiaa: tuuli-, vesi- ja aurinkovoimaa. Hinnat alv 0%.
Mittaustapa Yleissähkö
Perusmaksu 3,20 €/kk
Kulutusmaksu vuosikulutuksen mukaan
<100 MWh/a 3,67 €/MWh
100-300 MWh/a 3,67 €/MWh
300-500 MWh/a 3,22 €/MWh
500-1000 MWh/a 3,02 €/MWh

Liity ympäristövaikuttajien joukkoon!

Ympäristöä säästävän valintasi ansioista saat käyttöösi tunnuksen, jolla kerrot asiakkaillesi vastuullisesta valinnastasi tyylikkäästi.

Jäitkö vielä pohtimaan vaihtoehtoja tai kaipaatko apua valinnassa?

Ei hätää, asiantuntijamme on apunasi! Ota yhteyttä tai varaa tapaamisaika, niin laitetaan homma käyntiin.

Miksi sähkösopimus Nivokselta?

Me huolehdimme sähkö- ja energia-asioistasi yli 90 vuoden kokemuksella. Voit hyvillä mielin ostaa sähköä meiltä, sillä olemme suomalainen yritys ja olemme läsnä jatkossakin.

Olipa asiasi pieni tai suuri, niin tavoitat asiakaspalvelijamme nopeasti monessa eri kanavassa.

Sopimusehdot

Sopimus tehdään Nivos Energia Oy:n kanssa. Tarjouksessa mainitut hinnat koskevat sähköenergian osuutta. Verkkoyhtiösi laskuttaa sähkön siirtomaksun ja sähköveron. Arvioimme asiakkaan vakuustarpeen tarkistamalla luottotiedot. Jos vakuustarve ilmenee, lähetämme asiakkaalle kirjallisen vakuuspyynnön. Perustuu myyntiehtoihin (SME 2014 3.3).

Vuonna 2021 myydyn sähkön energialähdejakauma: fossiiliset polttoaineet ja turve 33,5 %, uusiutuvat energialähteet 27,15 % ja ydinvoima 39,30 %. Hankitun sähkön tuotannosta syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat  190,04 g/kWh ja hankitun sähkön tuottamisessa syntyi käytettyä ydinpolttoainetta 1,12 mg/kWh.