Latausratkaisumme yrityksille

Edistämme ja tuemme liikenteen sähköistymistä kanssasi. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavan älykkään latausratkaisun, jonka voit tarjota henkilöstösi ja/tai asiakkaidesi käyttöön. Tarvitset vain sähkön, me huolehdimme kaikesta muusta!

Latauspalveluratkaisumme kunnille ja julkisille toimijoille

Latauspalvelumme on suunniteltu julkisten toimijoiden tarpeita silmällä pitäen. Se ei sido pääomia, resursseja tai vaadi asiantuntemusta ja avaimet käteen -kokonaispalvelu kiinteällä kuukausihinnalla on riskitön ja vaivaton vaihtoehto.

Mitä huomioida yrityksessä, kun mietitään latausratkaisuja?

Ladattavien ajoneuvojen määrä kasvaa huimaa vauhtia kun autonvalmistajat esittelevät kilpaa uusia malleja. Samaan aikaan lainsäädäntö on uudistumassa, ja tulee edellyttämään myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa yritysten osalta?

Miten liikenteen sähköistyminen vaikuttaa taloyhtiöihin?

Yhä useammalla taloyhtiön asukkaalla on jo nyt tai lähitulevaisuudessa ladattava ajoneuvo ja luonnollisesti he haluavat päästä lataamaan sitä kotipihassaan. Monet taloyhtiöt joutuvat lähiaikoina tekemään päätöksiä asian osalta, mutta kuten moni taloyhtiössä asuva tietää, eivät asiat aina ole niin yksioikoisia.

Onko kiinteistölläsi valmius sähköautojen lataamista varten?

Tilaa kartoitus meiltä! Selvitämme kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän kunnon ja soveltuvuuden sähköajoneuvojen lataukseen. Kartoituksen pohjalta annamme vaihtoehtoja latausjärjestelmän toteuttamiseksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu olisi tarpeisiisi paras vaihtoehto! Hoidamme asiantuntevasti ja luotettavasti projektin suunnittelusta alkaen aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Toteutamme latauspalveluita seuraaville alueille: Uusimaa, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Jaakko Puntanen

projekti-insinööri
040 549 4190
jaakko.puntanen@nivos.fi

Jerkko Starck

projektointi- ja kehityspäällikkö
019 68 991
jerkko.starck@nivos.fi