Latausratkaisumme yrityksille

Edistämme ja tuemme liikenteen sähköistymistä kanssasi. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavan älykkään latausratkaisun, jonka voit tarjota henkilöstösi ja/tai asiakkaidesi käyttöön. Tarvitset vain sähkön, me huolehdimme kaikesta muusta!

Latauspalveluratkaisumme kunnille ja julkisille toimijoille

Latauspalvelumme on suunniteltu julkisten toimijoiden tarpeita silmällä pitäen. Se ei sido pääomia, resursseja tai vaadi asiantuntemusta ja avaimet käteen -kokonaispalvelu kiinteällä kuukausihinnalla on riskitön ja vaivaton vaihtoehto.

Mitä huomioida yrityksessä, kun mietitään latausratkaisuja?

Ladattavien ajoneuvojen määrä kasvaa huimaa vauhtia kun autonvalmistajat esittelevät kilpaa uusia malleja. Samaan aikaan lainsäädäntö on uudistumassa, ja tulee edellyttämään myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa yritysten osalta?

Miten liikenteen sähköistyminen vaikuttaa taloyhtiöihin?

Yhä useammalla taloyhtiön asukkaalla on jo nyt tai lähitulevaisuudessa ladattava ajoneuvo ja luonnollisesti he haluavat päästä lataamaan sitä kotipihassaan. Monet taloyhtiöt joutuvat lähiaikoina tekemään päätöksiä asian osalta, mutta kuten moni taloyhtiössä asuva tietää, eivät asiat aina ole niin yksioikoisia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu olisi tarpeisiisi paras vaihtoehto! Hoidamme asiantuntevasti ja luotettavasti projektin suunnittelusta alkaen aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Toteutamme sähköautojen latauspalveluita Mäntsälään ja lähialueille.
Kuvassa Iikka Laurikainen Nivokselta
myynti- ja kehitysjohtaja
040 829 4784
@email

Jätä minulle viesti!