Latauspalveluratkaisu julkisille toimijoille

Nivoksen latauspalvelu on suunniteltu julkisten toimijoiden tarpeita silmällä pitäen. Se ei sido pääomia, resursseja tai vaadi asiantuntemusta ja avaimet käteen -kokonaispalvelu kiinteällä kuukausihinnalla on riskitön ja vaivaton vaihtoehto.

Onko kiinteistölläsi valmius sähköautojen lataamista varten?

Tilaa kartoitus meiltä! Selvitämme kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän kunnon ja soveltuvuuden sähköajoneuvojen lataukseen. Kartoituksen pohjalta annamme vaihtoehtoja latausjärjestelmän toteuttamiseksi.

Miten liikenteen sähköistyminen vaikuttaa taloyhtiöihin?

Yhä useammalla taloyhtiön asukkaalla on jo nyt tai lähitulevaisuudessa ladattava ajoneuvo ja luonnollisesti he haluavat päästä lataamaan sitä kotipihassaan. Monet taloyhtiöt joutuvat lähiaikoina tekemään päätöksiä asian osalta, mutta kuten moni taloyhtiössä asuva tietää, eivät asiat aina ole niin yksioikoisia.

Mitä huomioida yrityksessä, kun mietitään latausratkaisuja?

Ladattavien ajoneuvojen määrä kasvaa huimaa vauhtia kun autonvalmistajat esittelevät kilpaa uusia malleja. Samaan aikaan lainsäädäntö on uudistumassa, ja tulee edellyttämään myös kiinteistöiltä tiettyjä valmiuksia latauspisteiden osalta. Mitä tämä kaikki tarkoittaa yritysten osalta?

Asiantuntijamme auttaa

Hoidamme sähköautojen latausratkaisut suunnittelusta toteutukseen. Toiminta-alueemme: Uusimaa, Päijät-Häme ja läntiset osat Kymenlaaksosta.

Timo Aalto

myyntipäällikkö
040 669 1686
timo.aalto@nivos.fi

Kari Rissanen

myyntipäällikkö
0400 328 229
kari.rissanen@nivos.fi