Ota investoinnista kaikki hyöty irti

Hoidamme aurinkovoimaloiden toimituksen kokonaisvaltaisesti suunnitelusta toteutukseen, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Vastuullisena ja kasvollisena toimijana et jää yksi järjestelmän käyttöönotonkaan jälkeen, sillä me annamme niille pitkän takuun ja liitämme aurinkovoimalasi etävalvontaamme.

Kokoluokat ja mitoitus

Tyypilliset aurinkovoimaloiden koot pienissä ja keskisuurissa yrityksissä vaihtelevat 10 – 100 kWp:n välillä. Isoimmat yritysten aurinkosähköjärjestelmät voivat olla kooltaan reilusti tätäkin suurempia.

Aurinkovoimalat mitoitetaan aina asiakaskohtaisesti. Kullakin yrityksellä on oma yksilöllinen sähkönkulutusprofiilinsa, erilaiset toimitilat sekä omat ympäristötavoitteensa. On tärkeää, että järjestelmästä tulee juuri oikean kokoinen, ja että se kestää koko elinkaarensa ajan sekä vastaa omistajansa tarpeita. Asiantuntijoidemme avulla selvitetään oikeat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi.

Valitse sopiva paketti aurinkovoimalan rinnalle

Peruspaketti

Aurinkovoimalan Peruspaketti tuo turvaa investoinnille, sillä voimala liitetään etävalvontaamme, jolloin yritys voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Lisäksi voit seurata voimalan tuotantoa reaaliaikaisesti omalta puhelimeltasi. Ympäristöä säästävän valintasi ansioista saat myös käyttöösi  ”Oman elämän ympäristöteko -merkin”.

Premium-paketti - ota etusivun paikka!

Kun haluat ottaa kaiken hyödyn irti aurinkovoimalasta, valitse Premium-paketti. Vastuullinen investointi kannattaa tehdä näkyväksi asiakkaille sekä omalle yhteisölle. Olemme tehneet sen sinulle helpoksi ja paketoineet Premium-pakettiin valmiiksi ratkaisut, millä hyödynnät aurinkovoimalan tuomaa positiivista myötätuulta viestinnässä ja markkinoinnissa.

Paketti sisältää Peruspaketin ominaisuuksien lisäksi muun muassa 55 tuumaisen infonäytön, jolla näytetään toimipisteessäsi jatkuvasti päivittyvää tietoa aurinkovoimalan tuotosta ja saavutetuista ympäristöhyödyistä. Lisäksi saat käyttöösi ammattilaisen ottamat kuvat asennetusta aurinkovoimalasta sekä kattavan vuosiraportin, jolla todennetaan tuotannon lisäksi kertyneet säästöt ja saavutetut ympäristöhyödyt.

Palvelu
Peruspaketti
Premiumpaketti
Kuvaus
Tuotannon seuranta

         •

             •

Reaaliaikainen tuotannon seuranta mobiilisovelluksella
Nivoksen etävalvonta

         •

             •

Voimala liitetään Nivoksen aurinkovoimalavalvomoon, jolloin se on jatkuvasssa etävalvonnassa
Ympäristötekomerkki

         •

             •

Oman elämän ympäristöteko -merkki markkinointikäyttöön
Raportointipalvelu

 

             •

Vuosiraportti voimalan tuotannosta, kertyneistä säästöistä ja ympäristövaikutuksista
Infonäyttö ja tuotantotiedot  

             •

Infonäyttö 55", jolla näytetään reaaliaikainen näkymä aurinkovoimalan tuotannosta ja ympäristövaikutuksista
Valokuvat aurinkovoimalasta  

             •

Valokuvat asennetusta aurinkovoimalasta asiakkaalle markkinointikäyttöön

Pyydä tarjous aurinkovoimalasta

Mitä muuta pakettiin?

Harkitsetko aurinkovoimalan rinnalle muitakin ympäristösäästäviä tai liiketoimintaa tukevia ratkaisuja? Me voimme paketoida mukaan esimerkiksi alueellisen viilennysratkaisun, latauspisteitä sähköautoille ja lataushybrideille tai vaikkapa älyä lämmitysratkaisuihin.

Kuvassa Kari Rissanen Nivokselta
myyntipäällikkö
0400 328 229
@email

Jätä minulle viesti!