Toimiva nettiyhteys yrityksille, järjestöille ja taloyhtiöille

Kuitu Kiinteistöön –liittymä tarjoaa taloyhtiöihin kaksi erilaista vaihtoehtoa.

Perusratkaisu tarjoaa huippunopean valokuituyhteyden jokaiseen kiinteistöön. Käyttäjät tilaavat itse nettiyhteyden haluamallaan nopeudella.

Yhtiövastikkeellinen ratkaisu tarjoaa valokuituliittymän ja nettiyhteyden perusnopeudella jokaiseen asuntoon. Netin hinta voidaan sisällyttää joko vuokraan tai vastikkeeseen.  

Mukana myös laaja TV-kanavapaketti

Valokuidun mukana kiinteistöön saadaan myös Kaapeli-TV, joka sisältää yli 20 maksutonta peruskanavaa sekä laajan, yli 170 maksullisen valikoiman kanavia.

Sijoitus tulevaisuuteen

Miksi et tarjoaisi lisämukavuutta nopeiden tietoliikenneyhteyksien muodossa? Laadukkaat yhteydet nostavat myös asuntojen ja kiinteistön arvoa myyntitilanteita ajatellen.

Kuitu Kiinteistöön -sopimus sisältää kuituliittymän rakentamisen ja kytkennän. Taloyhtiöön asennettavan laajakaistaliittymän nopeus on 1 Gbps ja asukkaat voivat valita liittymänopeuden jopa 100 Mbps saakka.

Edullisinta remontin yhteydessä

Valokuidun asentaminen on edullisinta toteuttaa putki-, sähkö- tai julkisivuremontin yhteydessä. Säästät merkittävästi rahaa asentamalla johtotiet tietoliikennekaapelointia varten samalla kertaa.

Pyydä tarjous osoitteesta @email tai ota suoraan yhteyttä Jariin.

Jari Arminen, järjestelmäasiantuntija, valokuitu- ja TV-palvelut
järjestelmäasiantuntija, valokuitu- ja TV-palvelut
050 386 3961
@email

Jätä minulle viesti!